Hoppa till innehåll
Bilia AB logotyp

Teknisk Förvaltare

Ansök nu
Är du tekniskt kunnig, serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har ett stort fastighetsintresse? Då kan det vara dig vi söker som teknisk förvaltare till Bilia i Stockholm.

Att arbeta som teknisk förvaltare hos oss innebär att du har en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Ditt fokus är att ge tekniskt stöd i den löpande förvaltningen. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och bidrar aktivt i arbetet med att våra lokaler och fastigheter stöttar verksamheterna på bästa sätt. Du har ett genuint intresse för att skapa och utveckla goda kundrelationer, är lyhörd och alert med service och support till både kollegor, entreprenörer och fastighetsägare.

På fastighetsavdelningen i Stockholm ansvarar vi för drift och skötsel av 40 anläggningar i regionen. Vi hyr in de flesta anläggningarna men vi är också fastighetsägare ett fåtal av dem.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och gott samarbete. Oavsett om man vill utvecklas inom sin nuvarande roll, byta jobb eller ta större ansvar inom organisationen, vill vi hjälpa till så att alla medarbetare ska få möjlighet att jobba med de arbetsuppgifter som man trivs bäst med. För när du som medarbetare växer, då växer också vi som företag.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du har ett nära samarbete med fastighetsansvarig och vår andra tekniska förvaltare. Du har driftansvar för ett antal fastigheter men vi hjälps åt för att säkerställa bästa leverans. Anläggningarna är i olika skick/ålder vilket betyder att du kommer att stöta på olika typer av problem dagligen och lösa dessa självständigt eller i samråd med kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Driftoptimering och mediauppföljning
 • Utreda mer komplexa serviceärenden
 • Driva mindre entreprenader/uppdrag med upphandling och uppföljning
 • Stötta fastighetstekniker
 • Fakturahantering
 • Framtagande av underhållsplaner/delta i budgetarbetet
 • Kontakt med myndigheter
 • Systematiskt brandskyddsarbete
 • Projektdeltagare i projekt
Vad vi önskar av dig
 • Relevant utbildning alternativt relevant erfarenhet
 • Några års erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik eller motsvarande
 • God svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet och vana av att arbeta med ärendehanteringssystem
 • B-Körkort
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att ge service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en god arbetsmiljö för våra kollegor. Du har lätt för att samarbeta, återkopplar, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. Vidare är du en lagspelare som har en god prioriteringsförmåga, är noggrann, strukturerad och har lätt för att kommunicera.

För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. Bilia är ett bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från Bilias anläggning i Segeltorp och arbetar över hela Stockholmsregionen. Närmaste chef sitter i Segeltorp där också de flesta gruppmöten äger rum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Nina Lundgren
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare