Hoppa till innehåll
Bilia AB logotyp

Fastighetstekniker

Är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har ett intresse för fastigheter och teknik? Då kan det vara dig vi söker som fastighetstekniker till Bilia i Stockholm. På fastighetsavdelningen i Stockholm ansvarar vi för drift och skötsel av 40 anläggningar i regionen. Vi hyr in de flesta anläggningarna men vi är också fastighetsägare ett fåtal av dem.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och gott samarbete. Oavsett om man vill utvecklas inom sin nuvarande roll, byta jobb eller ta större ansvar inom organisationen, vill vi hjälpa till så att alla medarbetare ska få möjlighet att jobba med de arbetsuppgifter som man trivs bäst med. För när du som medarbetare växer, då växer också vi som företag.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du har i nära samarbete med teknisk förvaltare driftansvar för ett antal fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll, mediauppföljning, driftoptimering, systematiskt brandskyddsarbete samt medverkan i projekt. Fastigheterna är i olika skick vilket betyder att du kommer att stöta på olika typer av problem dagligen och lösa dessa självständigt eller i samråd med kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Ta emot och åtgärda felanmälningar i digitalt ärendehanteringssystem
 • Genomföra reparationer
 • Genomföra ronderingar och kontroller
 • Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar
 • Sköta inre och i viss mån yttre miljö
 • Ansvara för beställningar och att följa upp mindre reparationer och underhåll
 • Vara behjälplig i ombyggnads- och renoveringsprojekt
 • Ansvara för en bil, verktyg och redskap
Vad vi önskar av dig
 • Relevant utbildning alternativt relevant erfarenhet
 • Några års erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik eller motsvarande
 • God svenska i tal och skrift
 • Datorvana
 • B-Körkort
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att ge service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en arbetsmiljö för våra kollegor. Du har lätt för att samarbeta, återkopplar, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. Vidare är du en lagspelare som kan jobba självständigt, har en god prioriteringsförmåga, är noggrann, strukturerad och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. Bilia är ett bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med arbete måndag-fredag. Du utgår från någon av Bilias anläggningar i Stockholmsområdet och arbetar över hela Stockholmsregionen. Närmaste chef sitter i Segeltorp där också de flesta gruppmöten äger rum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Nina Lundgren
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare