Hoppa till innehåll
BePro Beemanning AB logotyp

Entreprenadingenjör inom mark och anläggning till SSB!

Ansök nu
Vi söker en entreprenadingenjörtill vårt kundföretag Svenska Schakt & Bergshantering AB - Direktrekrytering!
Är du en driven och ansvarsfull person som vill utveckla sin karriär inom mark- och anläggningsbranschen? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget
Svenska Schakt & Bergshantering (SSB) är en totalentreprenör inom mark-, och anläggningsarbeten. SSB utför olika former av sprängning och spräckning av stenar och berg samt alla vanligt förekommande typer av markarbeten, som grävning och schaktning. SSB arbetar brett med alla typer av markarbeten och gör både små och stora insatser inom grävning, schaktning, dränering och husgrunder. Medarbetarna har hög kompetens inom specialsprängningar. Med mångårig erfarenhet kan bolaget utföra både avancerade samt enklare bergssprängningsprojekt. Bolaget fokuserar på kommunalt, privat näringsliv samt kunder inom industrin. SSB är ett växande företag inom mark- och anläggningsbranschen, som arbetar med projekt av varierande omfattning och komplexitet. Företaget har en dedikerad personalstyrka som strävar efter att leverera högkvalitativa projekt till våra kunder inom både den privata och offentliga sektorn.

SSB startades 2014 av Roj Arslan, och har för närvarande ett 15 tal anställda och omsätter 50-60 MSEK per år. Bolaget drivs som ett självständigt bolag helägt av Rebelliongruppen.

Rebelliongruppen byggs omsorgsfullt med lönsamma företag som är ledande inom sitt område. De är en aktiv ägare som bygger vidare på den stora kompetensen som redan finns hos företagen och skapar förutsättningar för att utveckla och expandera verksamheterna.
SSB har en stark förankring i södra Stockholm med utgångspunkt i Huddinge. Bolaget har både lyckats med att öka omsättningen flera år i rad och att få personalen att trivas.
- Vi är en tight organisation med korta och snabba beslutsvägar, vi har även en låg sjukfrånvaro och personalomsättningen är nästintill obefintlig.

Rollbeskrivning

Som entreprenadingenjör på företaget kommer du att ansvara för att planera och samordna projekt inom mark- och anläggning, göra anbudskalkyler inför planerade projekt. Du kommer att ha en viktig roll i att hantera projektets budget, tidsplan och kvalitet, samt säkerställa att projekten uppfyller kundens krav och förväntningar. Du kommer också att ansvara för att säkerställa att var projekt sker i överrensstämmelse med gällande säkerhets- och miljöregler. Du hjälper platschefen administrativt med tidsplaner, projektplaner, dokumentation, ekonomisk uppföljning och fungerar som bollplank. Du rapporterar direkt till bolagets VD men fungerar som stöd till arbetsledare och platschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 • Upprätta planeringsunderlag och samordna projekten inom mark- och anläggningsområdet
 • Upprätta och hantera budget/kostnadsanalyser för projekten och säkerställa att projektkostnaderna förblir inom budgetramen
 • Ansvara för att upprätthålla tidsplanen och se till att projektet slutförs inom den fastställda tidsramen
 • Arbeta med inköp och kontraktsadministration
 • Övervaka kvaliteten på arbetet och säkerställa att det uppfyller kundens krav och förväntningar
 • Säkerställa att allt arbete utförs i enlighet med lagar och regler, inklusive säkerhets- och miljökrav
 • Kommunicera regelbundet med kunden och andra intressenter för att rapportera om projektens framsteg och för att säkerställa att alla inblandade är nöjda med projektets resultat.
Kvalifikationer
För att vara lämplig för denna roll bör du ha följande kvalifikationer:
 • En examen i civilingenjör eller liknande teknisk utbildning
 • Tidigare erfarenhet av planering/projektledning och samordning inom bygg- och anläggningsbranschen
 • Goda kunskaper i framtagande av underlag för kalkylering, inköp och budgetuppföljning (hantering av IT-verktyg för kalkyl, inköp och planering).
 • Goda kommunikations- och samarbetsförmågor
 • Gillar ordning och reda och är alltid mycket noggrann
 • Goda ledarskaps- och organisationsförmågor
 • Förmåga att arbeta under tidspress och hantera flera projekt samtidigt
 • Kunskap om säkerhets- och miljöregler
 • Körkort
I rollen som entreprenadingenjör kommer du att ha tät kontakt med många olika aktörer. Det är därför viktigt att du tycker om att samarbeta med människor och har en öppen och kommunikativ attityd. För att bli framgångsrik behöver du god muntlig kommunikationsförmåga, men du bör även kunna uttrycka dig väl skriftligt eftersom rollen hanterar och levererar stora mängder dokumentation som beskriver planering och uppföljning av de projekt du är involverad i.

Be Pro Beemanning & Rekrytering
Denna direktrekrytering hanteras utav oss på Be Pro beemanning & rekrytering där vi tillsammans med kundföretaget går igenom och hanterar alla ansökningarna till denna tjänst.
Vid frågor och funderingar kring denna tjänst är ni välkomna att ringa eller mejla till oss på Be Pro Beemanning & Rekrytering AB.

Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning hos Svenska Schakt & Bergshantering.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

BeePro Beemanning är det innovativa bemanningsföretaget som erbjuder skräddarsydda kompetens lösningar till våra kunder runt om i landet. Vi erbjuder våra konsulter kollektivavtal kopplat till rätt bransch och korrekta löner. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare