Hoppa till innehåll
BePro Beemanning AB logotyp

Arbetsledare till Svenska Schakt & Bergshantering AB

Ansök nu
Vi söker nu nästa arbetsledare till vår kund inom mark & anläggning - Direktrekrytering!
Är du en erfaren och driven arbetsledare som trivs med att arbeta i en hektiskt miljö, är en lagspelare och har passion för att leverera högkvalitativt arbete, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av teamet!


Om företaget
Svenska Schakt & Bergshantering (SSB) är en totalentreprenör inom mark-, och anläggningsarbeten. SSB utför olika former av sprängning och spräckning av stenar och berg samt alla vanligt förekommande typer av markarbeten, som grävning och schaktning. SSB arbetar brett med alla typer av markarbeten och gör både små och stora insatser inom grävning, schaktning, dränering och husgrunder. Medarbetarna har hög kompetens inom specialsprängningar. Med mångårig erfarenhet kan bolaget utföra både avancerade samt enklare bergssprängningsprojekt. Bolaget fokuserar på kommunalt, privat näringsliv samt kunder inom industrin.
SSB startades 2014 av Roj Arslan, och har för närvarande ett 15 tal anställda och omsätter 50-60 MSEK per år. Bolaget drivs som ett självständigt bolag helägt av Rebelliongruppen.

Rebelliongruppen byggs omsorgsfullt med lönsamma företag som är ledande inom sitt område. De är en aktiv ägare som bygger vidare på den stora kompetensen som redan finns hos företagen och skapar förutsättningar för att utveckla och expandera verksamheterna.
SSB har en stark förankring i södra Stockholm med utgångspunkt i Huddinge. Bolaget har både lyckats med att öka omsättningen flera år i rad och att få personalen att trivas.
- Vi är en tight organisation med korta och snabba beslutsvägar, vi har även en låg sjukfrånvaro och personalomsättningen är nästintill obefintlig.

Om tjänsten:
Vi söker en erfaren och driven arbetsledare som kan leda kundföretagets team inom mark- och anläggningsarbete. Som arbetsledare har du en ansvarsfull och omväxlande roll i det dagliga driftarbetet. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att leda och genomföra arbetet av SSB:s mark- och anläggningsprojekt ute på plats. Som arbetsledare ansvarar du för driften av projekt, från start till mål. Du agerar operativ projektledare för arbetslaget och säkerställer att ni uppnår bolagets mål. Du samarbetar med bolagets platschef och entreprenadingenjör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Operativt leda och planera arbetslag inom mark- och anläggningsarbete
 • Planera, organisera och övervaka projekt från start till mål
 • Instruera arbetstagare om hur arbete ska utföras
 • Upprätthålla produktivitet, kvalitet och säkerhet på arbetsplatsen
 • Ansvara för att arbetet utförs enligt projektspecifikationer, tidsplaner och budgetar
 • Utföra kvalitetskontroller och säkerställa att arbetet uppfyller kvalitetskrav
 • Säkerställa att all utrustning och verktyg som används är i gott skick och underhålls ordentligt
 • Skriva dagböcker
 • Säkerställa att alla anställda följer de interna riktlinjerna och säkerhetsföreskrifterna.
Kvalifikationer och erfarenhet:
 • Erfarenhet av att leda arbetslag inom mark-och anläggningsarbete
 • Kunskap om mark- och anläggningsbranschen, inklusive material, utrustning och tekniker
 • Erfarenhet av att läsa och tolka ritningar och andra tekniska dokument
 • Erfarenhet av att upprätthålla arbetsplatsens produktivitet, kvalitet och säkerhet
 • Erfarenhet av att arbeta inom budget- och tidsramar
 • God förmåga av att planera och organisera arbete
 • God förmåga att hantera personalfrågor på ett effektivt sätt
 • Starka kommunikations- och ledarskapsförmågor
 • Körkort
Vi söker en självgående, organiserad och pålitlig person som kan ta ansvar och leda SSB:s team inom mark- och anläggningsarbete. Om du trivs med att arbeta i en hektisk miljö, är en lagspelare och har passion för att leverera högkvalitativt arbete, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av SSB:s team.

Be Pro Beemanning & Rekrytering
Denna direktrekrytering hanteras utav oss på Be Pro beemanning & rekrytering där vi tillsammans med kundföretaget går igenom och hanterar alla ansökningarna till denna tjänst.
Vid frågor och funderingar kring denna tjänst är ni välkomna att ringa eller mejla till oss på Be Pro Beemanning & Rekrytering AB.

Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning hos Svenska Schakt & Bergshantering.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

BeePro Beemanning är det innovativa bemanningsföretaget som erbjuder skräddarsydda kompetens lösningar till våra kunder runt om i landet. Vi erbjuder våra konsulter kollektivavtal kopplat till rätt bransch och korrekta löner. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare