Chaufför och Lagerarbetare

Chaufför och Lagerarbetare

Har du ett intresse för bilar och tidigare erfarenhet inom logistik? Då kan det vara dig vi söker som chaufför till Allbildelar i Huddinge.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att leverera bildelar till våra kunder samt säkerställer att alla delar som ska köras ut finns på plats innan turen. När du är tillbaka från turen kommer du hjälpa till på lagret vilket bland annat innebär att packa delar, inventera lager, plocka för utleverans och vara behjälplig där det behövs.

Vad vi önskar av dig
  • B-körkort
  • Du bör ha grundläggande kunskaper och erfarenhet inom logistik
  • Vi ser att du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla
  • Du bör ha viss kunskap om bilar och bildelar
  • God svenska i tal och skrift
Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är i Huddinge. Arbetstiden är 7-16 på vardagar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Natalie Karlsson
Email Mejla Natalie Karlsson
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com