Hoppa till innehåll
Allbildelar AB logotyp

Bildelssäljare

Ansök nu
Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som bildelssäljare till Allbildelar i Huddinge.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som bildelssäljare ingår du i ett härligt team av kollegor. Butiksförsäljning kommer till stor del vara din huvuduppgift. Du hanterar kunder och hjälper dem med deras behov. Du arbetar även med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll som bildelssäljare kommer du även få möjlighet att arbeta brett med följande arbetsuppgifter:
  • Butiks-, online- och telefonförsäljning
  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Svara på kostnadskalkyler från verkstäder
  • Reklamationshantering
  • Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet från försäljning eller serviceyrken där du arbetat med att möta kunder. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Du trivs med administrativa uppgifter och har lätt för att planera och prioritera arbetet. Har du erfarenhet utav systemet Cabas är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Allbildelar i Huddinge. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Samir Jaanin
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare