Vi söker Chaufför för Liftdumper/Lastväxlare, Lissma

Vi söker Chaufför för Liftdumper/Lastväxlare, Lissma

Vi söker dig som gillar att köra lastbil samt tycker om att skapa goda relationer med våra kunder. Vill du arbeta i ett tryggt företag med bra förmåner och i ett härligt gäng, då ska du söka dig till oss.

Arbetsbeskrivning
Som chaufför hos oss har du en viktig roll och genom din personlighet skapar du relation med våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att lasta avfall från våra kunder i Stor Stockholmsområdet och transportera och lossa de antingen på vår enhet i Lissma eller annan återvinningsstation. Vi lägger stor vikt vid säkerhet och du utför daglig tillsyn av fordon och utrustning som används i arbetet. Vi använder oss av digital orderhantering.

Du är lyhörd och när något är fel eller har brister säkerställer du att det rapporteras. Du ingår i ett team med många kompetenta och engagerade kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 40 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov (vilket kan innefatta obekväm arbetstid). Tillträde efter överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.

Vem är du?
Som person är du driven, social, serviceinriktad och tycker kvalité och säkerhet är viktigt. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som har C-kort med Yrkeskompetensbevis (YKB). Har du ADR-intyg och truckkort är det meriterande. För arbetsuppgiften krävs även god lokalkännedom i Stockholmsregionen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Wiklunds ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare. På Wiklunds ser vi det som självklart att ha kollektivavtal för att skapa trygghet för dig i arbetet och för framtiden.

Som anställd har du möjlighet att nyttja våra tjänster till ett förmånligt pris. Vi har friskvårdsbidrag, subventionerad sjukvård och förskottssemester.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Peter Syrén på telefon 08-505 956 19. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Peter Syrén
Telefon 08-505 956 19
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wiklunds.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde för våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala och på byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 220 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.