Servicebokare Verisure Huddinge

Servicebokare Verisure Huddinge

MRO Larm AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Om tjänsten
Som Servicebokare arbetar du i första hand med utgående samtal för bokning av servicebesök, larminstallationer och kvalitetskontroller till våra befintliga kunder. Du hanterar även inkommande samtal från kunder, tekniker och kollegor i service- och installationsärenden. Du och dina kollegor administrerar och koordinerar arbetet på fältet samt sammanställer och följer upp statistik.

Din profil
Du är en person som tar stort eget ansvar i ditt arbete, men är också en sann lagspelare. Serviceinriktad, stresstålig, noggrann, pålitlig och initiativtagande är andra egenskaper som beskriver dig väl. Struktur och ordning och reda är en självklarhet samt att du behöver ha en fallenhet för analys i kombination med ett intresse för teknik.

Dina kunskaper
För att lyckas med ovanstående ser vi att du är van vid att arbeta administrativt med telefonen som främsta arbetsredskap. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet av att arbeta i olika stödsystem. Du är en god kommunikatör och är flytande i svenska samt behärskar engelska i tal och skrift.

I vår rekryteringsprocess ingår utdrag ur belastningsregistret.

Kontaktperson
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Susanna Hellgren på telefon 072-160 66 02 eller e-post susanna.hellgren@verisure.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a GDPR
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.