Underhållsledare till Vattenfall, Jordbro

Underhållsledare till Vattenfall, Jordbro

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer?

Vattenfall Services växer och nu söker vi en underhållsledare till Jordbro

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för felavhjälpning, service och underhåll av elmätare. Som underhållsledare planerar du för genomförande av samtliga åtaganden mot våra kunder, du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Projekten löper oftast årsvis och uppdragen är beroende på karaktär, generellt korta med 2-20 uppdrag per dag för att planeras ut till tekniker. I arbetsuppgifterna ingår att begära avbrott i produktionen, ordna utrustning samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Underhållsledaren har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter liksom hantering av budget, tidplaner och uppföljning.

Som Underhållsledare jobbar du på en avdelning i affärsområde Mätning.
 • Arbetsuppgifter och ansvar avser planering, styrning och kontroll av uppdrag, t ex externa kunders årskontroller
 • Underhållsledaren är ansvarig för uppdraget avseende tid och kostnader samt att identifierade kvalitets- och miljökrav uppfylls.
 • UL är ansvarig för uppdragets samordning och kommunikation internt och externt i företaget likaväl som mot övriga företag, myndigheter och organisationer som är berörda.
 • I uppdrag som kräver byggarbetsmiljösamordnare för utförandet av arbetet (BAS-U) så kan detta ansvar komma att läggas på UL.
Arbetsuppgifter
 • Ansvarar för själva genomförandet av uppdraget och att det levereras enligt avtal
 • Ansvarar för att granska och förbereda faktura underlag
 • Ansvara för att följa VS Instruktioner för respektive kvalitet, arbetsmiljö, säkerhet och yttre miljö
 • UL arbetsleder och planerar resurser inom uppdragets ramar
 • Övervaka uppdragets genomförande och kommunicerar löpande med medarbetare och kund
 • Ansvara för tilläggsuppdrag
 • Ansvara för att kontrollera och avsluta uppdrag
 • Sammanställer och delger erfarenheter
 • Ansvara för dialog med kund samt eventuell dokumentation.
 • Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till linjechef
Du kommer ges goda möjligheter till att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. I tjänsten ingår resor främst inom vårt verksamhetsområde. Du måste ha körkort och behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat.

Tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Om dig

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har i grunden teknisk el-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande.

Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA 14, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande och har anläggningskännedom inom 0,4-24 kV distributionsnät.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om teamwork och samarbete med andra, både internt och externt Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierande kontorsarbete där det kan förekomma att vara ute i fält och följa upp dina projekt. Vi söker en underhållsledare till vår grupp i Jordbro. Möjlighet till distansarbete någon dag i veckan kan finnas.

Ansök redan idag! Dock senast 25 juni via vattenfall.se/jobb.

Frågor

Rekryterande chef Anna Drougge, tfn 072-556 97 76

Rekryterare Anneli Jarlsheim, tfn 072-585 28 76

Fackliga representanter

Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)