HSL - Gruppchef - Sjuksköterska till Villa Vårbacka i Vårby.

HSL - Gruppchef - Sjuksköterska till Villa Vårbacka i Vårby.

Nu söker vi på Villa Vårbacka en HSL- Gruppchef- sjuksköterska. Vi kan erbjuda en tillsvidare anställning på heltid, med tjänstgöring var tredje helg. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Sök tjänsten senast 2021-03- 14. Vi arbetar med löpande urval.


Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder * Kollektivavtal
Om rollen I rollen som Gruppchef- HSL- sjuksköterska kommer du att jobba nära verksamhetschefen i frågor kring kvalitet- och utvecklingsarbete.

Du får möjlighet att kombinera din erfarenhet som sjuksköterska med en arbetsledande roll. Gruppchefsrollen är en del av Vardagas vinnande koncept som bidrar till ett nära ledarskap. Som gruppchef ansvarar du för sjuksköterskorna och rehabteamet.
Gruppchefstjänsten är uppbyggd på 80 - 20. Där du arbetar 80% som omvårdnadsansvarig sjuksköterska och 20% administrativt med styrning, planering och ledning av HSL-teamet.
Du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du har personal- och planeringsansvar för medarbetare inom HSL-teamet (sjuksköterskor och rehab) och förväntas vara delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen.

Du ingår i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och skapar och bibehåller goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

Din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och ansvara för att medicinska ordinationer följs. I övrig genomför du regelbundet riskbedömningar och uppföljningar i syfte att utveckla vår kvalitet i verksamheten enligt Vardagas koncept.

Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om Villa Vårbacka

Välkommen till Villa Vårbacka (tidigare Vårbacka Plaza), ett äldreboende vackert beläget vid Mälaren i Vårby gård, Huddinge. Hos oss har vi hälsa som tema och kvalitet i centrum.

Villa Vårbacka erbjuder boende för personer som drabbats av demenssjukdom samt personer med somatisk (kroppslig) sjukdom. Dessutom har vi nio korttidsplatser för den som behöver tillfälligt stöd som inte kan ges i det egna hemmet. https://vardaga.se/verksamhete...

Din erfarenhet och kunskap

Vi önskar att du:

... tycker om att möta människor i olika situationer.
... är ansvarsfull och driftig.
... är professionell och pedagogisk.
... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
... är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar.
... är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. Ledarskapserfarenhet är även meriterande.
God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2021-03-14.

Har du frågor? Kontakta gärna: verksamhetschef Linda Wahlberg, 072 526 18 30
Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: vardforbundet@ambea.se

AnsökanVälkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se