Lagerarbetare som vill köra kranbil!

Lagerarbetare som vill köra kranbil!

Dina arbetsuppgifter:

Som lagerarbetare på Vägjobb i Sverige kommer du utgå från vår depå i Jordbro. På depån i Jordbro jobbar du ofta ensam på lagret vilket kräver mycket av dig som individ. Du bör vara självgående och känna ett ansvar för ditt utförande i arbetet. Utöver det så behöver du vara flexibel eftersom många beställningar kan komma sent på dagen därför behöver du ha möjlighet att stanna kvar längre än planerat på jobbet. Som kranbilschaufför är du ansvarig för att ställa ut tunga skydd vid vägarbetsplatser runt om i Stockholms län dock kan det hända att du även lämnar Stockholmsområdet vid vissa tillfällen. Exempel på tunga skydd är olika typer av barriärer samt däckbuffertar. Du kommer också använda kranbilen till att samla in tidigare utställt material för återlämning till lagret.

Arbetsuppgifterna inkluderar packning av ordrar bestående av vägskyltar, däckbuffertar och annat. Många gånger åker du ut med kranbilen för att ställa ut materialet tillsammans med en kollega. Du kommer också hantera orderutlämning, ordermottagning. Utöver orderhantering från början till slut kommer du även arbeta med enklare fordonsreparationer och se till att utegården ser snygg och fräsch ut med bilar parkerade på rätt sätt. Du hjälper kollegorna på lagret så att det är ordning och reda på er arbetsplats med en god struktur.
Då denna tjänst är en kombinerad tjänst med mycket olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är lyhörd och redo att hugga i där det behövs.

Arbetstiden är normalt mellan 07.00-16.00 eller 08.00-17.00.
Obekväma arbetstider kan förekomma i form av sena kvällar, tidiga morgnar och helgarbete.

Vem du är:

För att passa in som lagerarbetare och kranbilschaufför på
Vägjobb i Sverige är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och att du tycker om fysiskt arbete. Du kommer arbeta både inomhus och utomhus i högt tempo och periodvis en hög arbetsbelastning. Vi söker dig som kan ta ett stort ansvar och ser det viktiga med ett bra trafiksäkerhetsarbete. Det gäller att kunna behålla lugnet i stadsmiljö och prioritera rätt arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du är positiv, strukturerad, ansvarstagande och självgående. Har du sedan tidigare kunskaper eller erfarenhet från arbete på väg är det meriterande. Ofta hör kunder av sig med kort varsel vilket ställer höga krav på din flexibilitet och stresstålighet.

Krav:
  • B & C-körkort
  • Krankort över 18 ton.
  • tidigare lagererfarenhet


Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete och kranhantering
  • Truckkort a1-4 b1-4
  • Erfarenhet av arbete på väg
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten skall tillsättas omgående och är inledningsvis en provanställning 6 månader som går över till tillsvidare anställning, heltid,
Stockholm. Lön enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer
kommer att ske löpande.

Vi undanber oss ALL kontakt från bemanningsföretag, rekryteringsföretag eller hjälp med annonsering.
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0724546798
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se