Etableringsansvarig för trafikanordningar

Etableringsansvarig för trafikanordningar

Vad gör en etableringsansvarig?

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för och planering av stora och små etableringsprojekt runt om i Stockholms län. Du kommer alltså etablera trafikanordningar vid vägarbetsplatser eller andra byggarbetsplatser. Du skapar arbetsberedningar (planerande, utförande och avslutande) för projekten, ansvarar för utställning av trafikanordningar. Du kommer även agera tillsynsperson på etableringar och sköta en del av kundkontakten på plats. Du hjälper vår kund med att se över dennes behov av trafikanordningar och trafikdirigering. Utöver det så ingår även avetablering av arbetsområdet i dina arbetsuppgifter Du är alltså ansvarig för trafiksäkerheten på arbetsplatsen. Övriga arbetsuppgifter tillkommer så som orderhantering, vid perioder av mindre antal etableringsjobb ska du vara behjälplig till övriga arbetsuppgifter på depån i Jordbro.

Arbetstiden är normalt 07.00 – 16.00 eller 08.00 – 17.00 dock så förekommer det etableringsarbeten utanför dessa tider och du förväntas vara på plats vid dessa tillfällen. Det kan vara tidiga morgnar, sena kvällar och nattarbete. Utöver det så har vi högsäsong mellan april-nov, under högsäsongen blir det stundtals mer arbete än 40h/vecka. Du utgår från vår depå i Jordbro.

Om dig

Är du en ansvarsfull person som tycker om att kombinera kontorsarbete med arbete utomhus? Gillar du också fysiskt arbete, då är detta tjänsten för dig! Vägjobb i Sverige söker nu efter ytterligare en etableringsansvarig. På Vägjobb lägger vi stort fokus på engagemang, god arbetsmoral och att man anstränger sig för att göra ett bra jobb. Arbetet som etableringsansvarig ställer höga krav på noggrannhet, struktur och kräver att du är en problemlösare. Du bör vara van vid att planera arbeten sedan tidigare. Du kommer arbeta med människor från olika bakgrund, därför lägger vi stor vikt på din förmåga att samarbeta och kunna vara en ledare för arbetsgrupper med starka individer.

Du ska vara flexibel då arbetet utförs vid varierande tider. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av just etableringsarbete och övrigt arbete på väg, gärna i någon typ av arbetsledande roll. Du ska ha en god administrativ förmåga och kunna skapa tydliga dokument som är lätta att följa.

Krav:
  • Flerårig erfarenhet om APV (Arbete På Väg)
  • B-körkort
  • Serviceinriktad

Meriterande
  • C-körkort
  • Tillgång till egen bil
  • Sthlm-stad utbildning
  • APV nivå 3A, 3B, 4
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledning


Övrigt

Ansökan sker via vår hemsida http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/

Frågor om
tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se

Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före utsatt datum.

Lön, ersättning och förmåner enligt kollektivavtal med SEKO "Väg och banavtalet"

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag.

Anställningsform:
6 månaders provanställning som sedan övergår till en tillsvidare anställning
Mer info
Kontaktperson Stefan Johansson
Telefon 0724546798
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vagjobb.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se