Skadetekniker Transportbilar till Skadeverkstan i Länna

Skadetekniker Transportbilar till Skadeverkstan i Länna

Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en duktig och driven Skadetekniker Transportbilar till vår Skadeverkstad i Länna. Är du redo att ta ett stort ansvar och växa in i en nyckelroll i vår organisation? Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om våra kunder och varandra. Vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. I tjänsten som Skadetekniker Transportbilar kommer du att arbeta med stora och små reparationsarbeten tillsammans med andra i ditt arbetslag.

Vem är du?
Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och noggrann och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?
Du har några års dokumenterad erfarenhet som Bilplåtslagare/Skadetekniker, körkort B är ett krav. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av Cab plan är meriterande, likaså är det meriterande om du tidigare arbetat i några av våra märkesstyrda system inom Mercedes.

Om Anställningen
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 2019-02-23. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz.Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper UpplandsMotor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan.


För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.