Servicerådgivare

Servicerådgivare

Drivs du av att ge god service till kunden och utvecklas i ett växande företag inom bilbranschen, då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten

Som Servicerådgivare hos Upplands Motor Stockholms Mercedes-Benz anläggningar tar du emot våra kunder på plats, via telefon och mail. Du ger råd kring service och reparationer, lämnar ut prisuppgifter, hanterar försäkringsärenden samt fakturering. Stor vikt läggs vid god service och bra kundbemötande. Tjänsten är placerad i Länna och du blir en del av ett team där vi tillsammans jobbar för att skapa ett roligt och positivt arbetsklimat.

Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet av servicearbete, gärna inom bilbranschen eller ett intresse av att lära dig branschen. Som person vet du hur du ska anpassa din kommunikation i tal och skrift och du tycker det är roligt att ge en god service till alla du möter oavsett vilket bemötande du får. Du är engagerad, positiv och strukturerad. Du har förmågan att kunna ställa om till nya arbetsuppgifter, ta egna initiativ och du ser vad som behöver göras. Vi ser också att du är en lagspelare och att du tycker om att arbeta i ett team. Tidigare erfarenhet från kundservice samt i någon form är ett krav. Du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift och har god datakunskap.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning med start snarast möjligast. Vi tillämpar löpande intervjuer så skicka in din ansökan så fort som möjligt dock senast 31 maj 2021.

Om oss

Upplands Motor Stockholm är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 anställda. Vi säljer och servar Mercedes-Benz samtliga fordonstyper i Stockholmsregionen i våra anläggningar i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan.

Välkommen till Upplands Motor Stockholm. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor Stockholm är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 anställda. Vi säljer och servar Mercedes-Benz samtliga fordonstyper i Stockholmsregionen i våra anläggningar i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna.