Last- och transportbilsmekaniker

Last- och transportbilsmekaniker

Vi växer och söker nu fler engagerade medansvariga. Är du redo att ta ett stort ansvar och växa in i en nyckelroll i vår organisation? Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Vi bryr oss inte bara om bilar utan även om våra kunder och varandra. Vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. I den här varierande rollen arbetar du bl.a. med felsökning, diagnos och reparation av Mercedes-Benz last- och transportbilar.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för service. Som person är det viktigt att du är engagerad, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser att du behöver vara självständig, strukturerad och kunna arbeta i team. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?

Du har minst Fordonsteknisk gymnasieutbildning samt minst 3 års erfarenhet från tidigare arbete som mekaniker. Körkort B är ett krav. Har du dessutom arbetat med last- och transportbilar tidigare är det meriterande.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil- ägande.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 14 mars 2021. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Upplands Motor Stockholm är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 anställda. Vi säljer och servar Mercedes-Benz samtliga fordonstyper i Stockholmsregionen i våra anläggningar i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan.

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor Stockholm är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 anställda. Vi säljer och servar Mercedes-Benz samtliga fordonstyper i Stockholmsregionen i våra anläggningar i Kista, Danderyd, Södertälje och Länna.