Tekniker Relining till Tubus System i Kungens kurva

Tekniker Relining till Tubus System i Kungens kurva

Är du en praktiker som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar?
Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och arbeta i vår produktion där vi bygger nya rörledningar i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor dagligen.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Under din introduktion arbetar du som lärling ute i produktionen där du lär dig bygga de nya rören genom Tubus Systems reliningsmetod och får en diplomerad yrkesutbildning. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

Att arbeta på Tubus System:
Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment. Vårt ägarskap styrs av personer som är aktiva i bolaget och måna om vår gemensamma framtid.

Personlighet och kunskaper:
  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.
  • Du har vana av att hantera verktyg/maskiner från tidigare arbete eller privat.
  • Det är meriterande (men inget krav) om du har tidigare yrkeserfarenheter som ex resande montör eller av fastighetsunderhåll.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl.

Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så utför du arbete i hela distriktet. Du arbetar tillsammans med en kollega och ni har en servicebil till förfogande.
Mer info
Kontaktperson Markus Kjellberg
Telefon 08-440 49 40
Email Mejla Markus Kjellberg
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tubussystem.se
Sista ansökningsdag 1 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tubus System arbetar sedan 1998 med relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan.
Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter.
Vi är idag över 100 noga utvalda medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer: www.tubussystem.se