Engagerad Arbetsledare till Tubus System i Kungens Kurva

Engagerad Arbetsledare till Tubus System i Kungens Kurva

Om rollen
Tjänsten som arbetsledare innebär att du för tilldelade projekt planerar, leder och följer upp produktionsarbetet tillsammans med vår produktionspersonal när de bygger nya rörledningar i gamla. Till dina arbetsuppgifter hör bl a:
  • Tidplanering av projekten
  • Hålla informationsträffar med kund samt delta i byggmöten och slutbesiktningar
  • Löpande kontakter med personal, beställare och slutkunder
  • Administration och fakturering av projekt
  • Uppföljning och support i produktionsarbetet
Vi arbetar med väletablerade metoder och lägger mycket kraft på utveckling och förbättring. Personalen du projektleder är alla anställda hos oss och har stor kännedom om våra tekniska lösningar, utrustning och arbetsmetoder. Du arbetar i nära samverkan med produktionspersonal och distriktschef och har din bas på vårt kontor i Kungens Kurva, Stockholm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av en arbetsledande befattning i en mindre verksamhet och vill ta nästa steg i yrkeslivet. Vi ser gärna att du har arbetat i en bransch med personal som är resande i sitt yrke, ex service/driftstekniker. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet ifrån relining, VVS, bygg, anläggning eller liknande.

Om dig
Du har goda ledaregenskaper och gillar att vara närvarande i produktionen för att säkerställa att dina medarbetare har förutsättningar att göra ett bra jobb. Du har lätt för att samverka med andra och en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer.

Att arbeta med planering och uppföljning av projekten innebär att du behöver vara strukturerad och noggrann och du motiveras av att driva ditt eget arbete framåt.

Vi erbjuder
Du blir en del av en organisation med prestigelösa och engagerade medarbetare med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta dig in i vår verksamhet genom en gedigen introduktion i yrket. Vi investerar långsiktigt och vi vill att du har samma inställning. Välkommen att vara med och utvecklas i ett växande företag som sätter personalen, kundnöjdhet och kvalitet högst på dagordningen!

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Kontaktperson Markus Kjellberg
Telefon 08-440 49 40
Email Mejla Markus Kjellberg
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tubussystem.se
Sista ansökningsdag 10 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tubus System arbetar sedan 1998 med relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan.
Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter.
Vi är idag över 100 noga utvalda medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer: www.tubussystem.se