Verkstadsansvarig

Verkstadsansvarig

Mekka Traffic AB har 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens bussflotta samt externa kunder. Som Verkstadsansvarig för verkstaden belägen i Skogås ansvarar du för att arbetet i verkstaden utförs enligt gällande instruktioner med kvalitet med säkerhet och hållbarhet i fokus. Du planerar och även utför i viss mån arbetet för reparationer, service och underhåll för den interna kunden likväl som den externa. Du säkerställer att arbetet bedrivs på ett kostnadseffektivt sätt för såväl Mekka som för kunden samt verkar för en säker och hälsosam arbetsmiljö. I din roll stöttar du mekaniker med instruktioner och anvisningar samt vägleder mekanikerna vid felsökning och val av rätt reparationsmetod. Tillsammans med övriga arbetsledningen coachar och utvecklar du mekanikerna i arbetssätt och metoder. Tillsammans med övriga medarbetare och kollegor jobbar du med målet att varje arbete ska ske med rätt kvalitet, till rätt kostnad och i rätt tid.

Din profil

Vi söker dig som är en god kommunikatör och en naturlig ledare samt har en förmåga att förmedla kunskap och driva utveckling på ett pedagogiskt sätt. Som person är du serviceinriktad, ordningsam och självgående. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig en trivsam och utvecklande arbetsmiljö och du kommer samarbeta med ett team av kompetenta och trevliga kollegor som hjälper dig att växa med uppgifterna. Du får möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom Mekka organisationen. Du är en bra problemlösare, stresstålig och kan prioritera under tidspress. Att vara operativ och hands on är ett naturligt arbetssätt för dig.

Kvalifikationer

Du har minst utbildning på gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande samt har flerårig erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller på andra tunga fordon. Du behöver ha B-körkort och D-körkort är meriterande. Även kunskap och erfarenhet av reservdels- och verkstadssystem är meriterande likaså att du har kännedom om diagnosverktyg eller besitter annan spetskompetens. Du behöver ha erfarenhet från en arbetsledande roll, helst inom service och/eller teknik. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Likaså behöver du kunna behärska engelska.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Låter ovan intressant är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Ansökningar kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Mer info
Kontaktperson Pasi Lohtander
Telefon 0767629905
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bergkvarabuss AB
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekka Traffic AB är både en serviceorganisation för tunga fordon samt moderbolaget i en koncern där även Bergkvarabuss AB, Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, BK Buss AB och Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder.