Ansvarig Driftledare

Ansvarig Driftledare

Vill du vara en viktig del av fabriken där du coachar och stöttar ditt team? Trivs du med en varierande vardag och får energi av mötet med andra människor? Har du erfarenhet av tillverkande betongprocesser? Då kan tjänsten som Ansvarig Driftledare vara något för dig! 

Om Thomas Betong
Thomas Betong producerar och distribuerar högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och tre Prefabfabriker. De är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Hos Thomas Betong bryr de sig verkligen om varandra och agerar för sina kunders, kollegors och företags bästa.

”Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!”

Din roll som Ansvarig Driftledare
I rollen som Ansvarig Driftledare kommer du både vara en del av Processoperatörsteamet som tillverkar färsk betong genom ett datoriserat system samtidigt som du i rollen ansvarar för den dagliga driften. Det ställer krav på att du aktivt driver på arbetet kring säkerhet med skyddsronder, arbetar för kvalitetssäkring genom att se till att alla följer de processer som finns vad gäller tillverkning, provtagning samt rengöring.

I fabriken kommer du fokusera på att leda och göra andra bättre genom att coacha, stötta och kravställa gentemot teamet. Resterande av tiden kommer du dessutom utföra kontorsarbete på fabriken, sköta dialogen med Chaufförer, Pumpmaskinister, Kunder och fokusera på frågor som rör utveckling i samråd med andra driftledare från regionen. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda, coacha och stötta teamet. 
  • Tillverkning av betong.
  • Rengöring och enklare Service av maskiner i fabriken

Om dig
För att passa i rollen som Ansvarig Driftledare har du sannolikt flera års erfarenhet av tillverkning av betong och erfarenhet av att leda andra. Sannolikt har du arbetat i en liknande roll tidigare eller arbetat som Processoperatör i flera år och redo för att ta ett nästa kliv i karriären. För att du ska kunna bemöta chaufförer, Pumpmaskinister, och leverantörer krävs svenska i tal och skrift. För att du ska kunna ta dig till fabriken i Huddinge och köra i tjänsten krävs B-körkort.

Viktigt för tjänsten är

  • Flerårig erfarenhet inom Betongtillverkning.
  • Fabriksbetongstillverkning Klass 1-T.
  • Svenska och grundläggande engelska.
  • Erfarenhet som Ledare, antingen inom betong eller annat område.

För att briljera hos Thomas Betong, och för den delen - för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av - och verkligen vill bidra till - ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i företaget.

Vad erbjuder Thomas Betong dig? 
I rollen erbjuds du en varierande vardag i ett av branschens ledande och tryggaste företag med stort fokus på personlig säkerhet. Du går under Byggnadskollektivavtal, har tillgång till friskvård och andra förmåner.

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Rekrytering
Plats: Huddinge, Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Låter rollen som Ansvarig Driftledare till Thomas Betong intressant? KUL! Urvalet sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.thomasbetong.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (20 dagar kvar)