Verksamhetschef till TeamOlmed Huddinge/Södertälje

Verksamhetschef till TeamOlmed Huddinge/Södertälje

Var med och optimera vårt förnyade förtroende hos region Stockholm!

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nioregioner och med ca 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

TeamOlmed Huddinge/Södertälje består av cirka 25 medarbetare med lång erfarenhet att arbeta med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. På båda lokalisationerna driver vi också butik som riktar sig mot privat- och företagskunder. Som ortopedteknisk klinik, med placering centralt inne på Huddinge sjukhus samt nyöppnade lokaler i Södertälje centrum, är vi en självklar och starkt efterfrågad samarbetspartner på tvärprofessionella mottagningar inom många diagnosområden.

Dina arbetsuppgifter
Som Verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för att inom företagets riktlinjer planera, driva och följa upp verksamheten enligt de mål och uppföljningsrutiner som gäller. Du har också det övergripande ansvaret för att verksamheten lever upp till de krav som Socialstyrelsen och Läkemedelsverket ställer. Du har direkt personalansvar för cirka 20 medarbetare och du leder och samordnar den lokala ledningsgruppens arbete. Du rapporterar till TeamOlmeds VD och ingår i TeamOlmeds verksamhetsledning. Tillsammans med andra verksamhetschefer inom region Stockholm ingår du även i vår länsledningsgrupp. Några exempel på dina arbetsuppgifter:
  • I samråd med VD upprätta prognos och sätta upp mål för verksamheten
  • Ta ansvar för intäkter, kostnader och resultat
  • Följa upp och agera vid såväl ekonomiska som andra avvikelser
  • Ha det övergripande hälso- och sjukvårdsansvaret för verksamheten
  • Upprätthålla goda relationer med kunder och patienter samt säkerställa efterlevnaden av ingångna avtal
  • Hantera ett övergripande personalansvar innebärande kompetensutveckling, lönesättning, rehabilitering, etc.
  • Ansvar för att TeamOlmeds olika policy efterlevs, såsom arbetsmiljöpolicy, kvalitetspolicy och miljöpolicy
  • Driva och vara delaktig i kultur- och värderingsarbete
  • Driva och vara delaktig i lokala och Skandinaviska förändrings- och förbättringsprojekt
Vem vi söker
Du har flerårig erfarenhet av ledarskap, erfarenhet inom vårdbranschen samt har bevisad erfarenhet att leverera goda ekonomiska resultat. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, har mycket goda kunskaper i engelska och har god datorvana. Det är meriterande ifall du har eftergymnasial utbildning inom vården och/eller har arbetat med förändringsledning.

Som person har du en mycket god förmåga att leda och inspirera andra, bygga förtroende, tydliggöra mål och förväntningar samt skapa goda samarbeten på avdelningen och gentemot kunder. Du är en närvarande, engagerad och trygg ledare som uppskattar rak & ärlig kommunikation. Du är duktig på att uppmärksamma det som fungerar väl samtidigt som du inte räds för att hantera tuffare situationer. Dessutom har du ett lösningsorienterat synsätt, är självgående och har ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en modern arbetsplats som är unik i sitt slag och vi arbetar med stort fokus att ta Össurs kliniker till framtidens ortopedteknik. Hos oss kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Inom Össurkoncernen så erbjuds chefer kontinuerlig utbildning inom ledarskap och ett nära samarbete med kollegor som har samma funktion som du. Du kommer att ha ett ansvarsfullt och viktigt arbete som i slutändan hjälper människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Eva Niemi eniemi@ossur.com eller VD Johanna Östergren johanna.ostergren@teamolmed.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Huddinge-Sweden/Verksamhetschef-till-TeamOlmed-Huddinge-Sdertlje_REQ-2130

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i
Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdatum är 2022-08-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.