Klinisk personal till TeamOlmed Huddinge

Klinisk personal till TeamOlmed Huddinge

Vi söker nu efter Klinisk personal till TeamOlmed Huddinge/Södertälje. Avdelningen består av cirka 25 medarbetare med lång erfarenhet att arbeta med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel samt en butik som riktar sig mot privatkunder och sjukhuspersonal. Som ortopedteknisk klinik, med placering centralt inne på Huddinge sjukhus samt nyöppnade lokaler i Södertälje centrum, är vi en självklar och starkt efterfrågad samarbetspartner på tvärprofessionella mottagningar inom många diagnosområden. Vi har goda relationer med andra yrkesprofessioner och möjligheterna är stora att utveckla dessa relationer ytterligare.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare i klinikergruppen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot patienter, göra analyser och förskriva hjälpmedel. Det kommer att vara allt från skor & inlägg till ortos och protes beroende på dina förkunskaper och intressen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av moderna tekniska och kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad ortopedingenjör, podiater, fotortist, skotekniker eller har annan klinisk kompetens av att arbeta med rehabilitering. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta kliniskt. Som podiater eller fotortist är målinriktning i första hand skor & inlägg.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga goda relationer. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation och att du gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och härliga kollegor. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder personlig utveckling och kliniska karriärmöjligheter både lokalt på kliniken och inom TeamOlmed Akademi. Vi erbjuder även ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade Ortopedingenjörer. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Grundplaceringen är i Huddinge, men det finns även möjlighet att tjänstgöra i Södertälje om så önskas.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Karin.ros@teamolmed.se, 070-3543769.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Huddinge-Sweden/Leg-Ortopedingenjr_REQ-2161

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2022-12-31. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.