Fotkunnig patienthandläggare sökes till TeamOlmed

Fotkunnig patienthandläggare sökes till TeamOlmed

Nu söker vi en Ortopedteknisk patienthandläggare/Ortopedskotekniker till Huddinge/Södertälje. Avdelningen består av cirka 20 medarbetare med lång erfarenhet att arbeta med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel samt en butik som riktar sig mot privatkunder och sjukhuspersonal. Som ortopedteknisk klinik, med placering centralt inne på Huddinge sjukhus samt en filial i Södertälje i nära anslutning till Södertälje Sjukhus, är vi en självklar och starkt efterfrågad samarbetspartner på tvärprofessionella mottagningar inom många diagnosområden. Vi har goda relationer med andra yrkesprofessioner och möjligheterna är stora att utveckla dessa relationer ytterligare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med andra ortopedskotekniker och din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor samt fotortoser. Du kommer även att förskriva ortopedtekniska hjälpmedel till patienter. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Patienterna kan vara både från privata sektorn, försäkringsbolag samt på remiss från remitterande läkare. Placering är Huddinge/Södertälje men fördelningen mellan klinikerna kan diskuteras.

Vem vi söker
Vi söker dig som har arbetat som ortopedskotekniker i några år alternativt är utbildad podiater, medicinsk fotvårdare, naprapat eller sjukgymnast. Det är viktigt att du är intresserad och nyfiken på att arbeta med och lära dig mer om inlägg, skor och ortoser hos patienter med bland annat diabetes och reumatisk sjukdom. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift, samt ha god datavana då det administrativa arbetet kopplat till patienterna är till 100% digitalt.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad, flexibel och tycker om att träffa nya människor. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och tycker om att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en omväxlande, stimulerande och värderingsstyrd verksamhet som präglas av högt engagemang, yrkesstolthet och fokus på att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där det är högt i tak. Sist men inte minst kommer du att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk patienthandläggare/ortopedskotekniker -
i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Verksamhetschef Carola Dimitrov, 076-146 41 76, carola.dimitrov@teamolmed.se

Ansökan
Vänligen ansök genom att bifoga CV samt personligt brev till carola.dimitrov@teamolmed.se

Vi önskar din ansökan snarast, dock senast 2020-03-20. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.