TeamOlmed söker två Ortopedingenjörer till Huddinge/Södertälje!

TeamOlmed söker två Ortopedingenjörer till Huddinge/Södertälje!

Vi växer så det knakar i nya fräscha lokaler!
Team Olmed i Huddinge/Södertälje är en av fyra TeamOlmed kliniker i Stockholm. Avdelningen har drygt 20 medarbetare med lång erfarenhet att arbeta med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel samt en butik som riktar sig mot privatkunder och sjukhuspersonal. Som ortopedteknisk klinik med placering centralt inne på Huddinge sjukhus är vi en självklar och starkt efterfrågad samarbetspartner på tvärprofessionella mottagningar inom många diagnosområden. Vi har goda relationer med andra yrkesprofessioner och möjligheterna är stora att utveckla dessa relationer ytterligare. Huddinge sjukhus är ett av de största akut sjukhusen i Sverige vilket ger en stor bredd på de ortopedtekniska behoven hos patienter och remittenter

Ortopedingenjör till vår klinik för att utveckla och stärka vårt protesteam
Vi tror att du har jobbat som Ortopedingenjör i ett antal år med proteser och nu önskar sprida dina kunskaper vidare och vara en mentor för yngre kollegor samt jobba lite mer fokuserat inom protesområdet.

Arbetsbeskrivning:
Förskriva ortopedtekniska hjälpmedel med fokus på protesförskrivningar.
Utveckla och driva protesverksamheten i Huddinge och Södertälje tillsammans med teamet. Samverka med gåskolan i länet. Utbilda och utveckla samarbete med andra vårdgivare.
Fungera som mentor för nya medarbetare som är i upplärningsskede vad gäller protestillverkning och protesanpassningar. Möjlighet finns att ingå i specialistgruppen för proteser som är en del av vår Akademi satsning. Du jobbar i team med Fysioterapeut, ortopedtekniker och Ortopedingenjör. Placering: TeamOlmed Huddinge

Ortopedingenjör till vår klinik som önskar jobba brett med alla typer av hjälpmedel såsom ortoser, proteser, bråckbandage, skor och inlägg
Vi tror att du är relativt nyexaminerad eller har jobbat några år som Ortopedingenjör. Du har en önskan om att utvecklas inom yrket och få en bredd inom hela det ortopedtekniska området.

Arbetsbeskrivning:
Förskriva ortopedtekniska hjälpmedel i Huddinge och Södertälje. Ingå i schemat för den kliniska jourverksamheten. Verka för att vi når våra mål gällande digitalisering och centralproduktion. Grundplacering är Huddinge men även Södertälje vid behov. Delta i multidisciplinära team mottagningar.
För nyutexaminerade Ortopedingenjörer erbjuder vi vårt utvecklingsprogram. Programmet pågår under en tvåårsperiod. Under denna tid jobbar man parallellt med en erfaren kollega och erbjuds seminarium, erfarenhetsutbyte med erfarna kollegor, mentorskap, externa kurser mm.

Ansökan
Om detta låter intressant är du välkommen att ta kontakt för frågor samt skicka in din ansökan till

Carola Dimitrov
Verksamhetschef Team Olmed Huddinge/Södertälje
Mobil: 076-1464176
carola.dimitrov@teamolmed.se

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-22. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carola Dimitrov
Telefon 076-1464176
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 22 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.