Ortopedteknisk patienthandläggare/Ortopedskotekniker

Ortopedteknisk patienthandläggare/Ortopedskotekniker

TeamOlmed söker en Ortopedteknisk
patienthandläggare/Ortopedskotekniker till Huddinge/Södertälje

Vi växer så det knakar i nya fräscha lokaler!

Team Olmed i Huddinge/Södertälje är en av fyra TeamOlmed kliniker i Stockholm. Avdelningen har drygt 20 medarbetare med lång erfarenhet att arbeta med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel samt en butik som riktar sig mot privatkunder och sjukhuspersonal. Som ortopedteknisk klinik med placering centralt inne på Huddinge sjukhus är vi en självklar och starkt efterfrågad samarbetspartner på tvärprofessionella mottagningar inom många diagnosområden. Vi har goda relationer med andra yrkesprofessioner och möjligheterna är stora att utveckla dessa relationer ytterligare. Huddinge sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige vilket ger en stor bredd på de ortopedtekniska behoven hos patienter och remittenter

Dina arbetsuppgifter
Förskriva ortopedtekniska hjälpmedel till patienter med inriktning mot inlägg, skor och fotortoser på vår klinik i Huddinge och Södertälje. Patienterna kan vara både från privata sektorn, försäkringsbolag samt på remiss från remitterande läkare. Grundplacering är Huddinge men vid behov även vår klinik i Södertälje. Du förväntas ha en relativt god datavana då det administrativa arbetet kopplat till patienterna är till 100% digitalt.

Dina kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du är har jobbat som ortopedskotekniker några år alternativt är utbildad podiater eller medicinsk fotvårdare med en nyfikenhet att lära dig mer om, och arbeta med inlägg, skor och ortoser.

Du kan också ha en erfarenhet från liknande branscher exempelvis där man jobbar med löp och gånganalyser och inläggsutprovningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Du kommer att ingå i ett team med andra ortopedskotekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara patientmottagning med inriktning mot inlägg och skor samt fotortoser. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.

Ansökan
Om detta låter intressant så är du varmt välkommen att ta kontakt för frågor samt skicka in din ansökan till

Carola Dimitrov
Verksamhetschef Team Olmed
Huddinge/Södertälje
Mobil: 076-1464176
carola.dimitrov@teamolmed.se

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-22. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carola dimitrov
Telefon 076-1464176
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 27 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.
TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.