Farmaceut till Tamro AB

Farmaceut till Tamro AB

Vill du vara med på vår tillväxtresa och utmana ditt arbetssätt som traditionell farmaceut? Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och vill tillhöra ett drivet och glatt gäng! Är det dig vi söker?

Idag har vi på Tamro 100 % av Apoteket AB:s E-handel och vi fortsätter växa vilket medför att vi behöver utöka vår personalstyrka ytterligare. Då vi arbetar med e-handel och vårdavtalskunder till olika landsting arbetar du ostört från kunder tillsammans med dina kollegor som består av farmaceuter och lagermedarbetare.Ni arbetar i team och din uppgift är den farmaceutiska slutkontrollen.

Dina arbetsuppgifter
  • Iordningsställa receptexpeditioner för e-handel och rekvisitioner för slutenvård/privata vårdgivare.
  • Iordningställa receptexpeditioner för dialys i hemmet, licenser och ex tempore.
  • Bereda olika läkemedel
Din profil
  • Som person är du självständig, drivande och effektiv som planerar och styr ditt arbete i linje med uppsatta mål.
  • Du är en flexibel lagspelare
  • Du driver ditt arbete framåt där du skapar en förståelse för helheten som ger dig förutsättningar att se behovet av förbättringar
Din erfarenhet
  • Legitimerad Farmaceut
  • Meriterande med goda kunskaper systemen REX & eBS.
  • Meriterande med erfarenhet från e-handel
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi erbjuder dig
En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag! Vi erbjuder en arbetsplats där vi visar respekt mot varandra, vi gör alltid rätt för oss och drivs ständigt framåt av vårt livsviktiga uppdrag.

Här har du stort egenansvar och varierande arbetsuppgifter - din personliga utveckling är viktig även för Tamros fortsatta utveckling!

Övrigt om tjänsten och hur du söker

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placering: Kungens Kurva

Arbetstid: Varierad arbetstid mellan 07:00 - 19:30

Bifogas i ansökan: CV, personligt brev och kopia på legitimation

Kollektivavtal: Unionen Lagring & Distribution.

Kontakt: Gruppchef Dalia Solaka via dalia.solaka@tamro.com eller telefonnummer 08 - 567 772 71.

Sök redan idag! Tester och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2020-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller liknande.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tamro.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek - eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.