Ekonom till kund i Huddinge

Ekonom till kund i Huddinge

Vi söker en ekonom med erfarenhet av kommunal redovisning för en bred roll till vår kund i Huddinge.

Som ekonom hos vår kund kommer du jobba brett med alla arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning och möjligheten till att utvecklas är stor. Du blir en av tre medarbetare i teamet och samarbetet är viktigt för att resultatet ska bli bra.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund kan locka med en trevlig arbetsplats där man trivs! Utmaningar finns här också och nu är situationen sådan att en ny ekonomichef är på väg in och de två ekonomerna i gruppen går på föräldraledighet vid årsskiftet. En helt ny uppställning inom ekonomi och med det kommer nya möjligheter till utveckling och digitalisering av processer och arbetssätt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonom ska du självständigt kunna arbeta med:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Uppföljning och månadsrapporter
  • Boka lönefil och hantera betalningsfiler
  • Delårs- och årsbokslut
  • Deklarationer
  • Moms
  • Arbetsgivaravgifter och inkomstskatt
  • Pensionsskulds- och anläggningsredovisning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att skapa bra förutsättningar för dig som tar dig an uppdraget kommer du arbeta parallellt med kollegorna som går på föräldraledighet runt årsskiftet, så att kunskapsförmedling kan ske smidigt. Uppdraget startar i mitten på oktober och förväntas pågå i drygt ett år. Fasta arbetstider tillämpas 07:30-16:30 må-to och 07:30-15 fre.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och har jobbat med de arbetsuppgifter som du kommer ansvara för i uppdraget. Du behöver således ha erfarenhet av och känna dig trygg med att självständigt arbeta med bokslut. Eftersom vår kund tillämpar kommunal redovisning är erfarenhet inom detta ett krav. Har du en ekonomisk utbildning i botten ser vi det även som meriterande. Svenska i tal och skrift är nödvändigt för att kunna utföra arbetsuppgifterna till fullo.

Som person tror vi du har fokus på detaljer och är noggrann i ditt arbete. Att ta ansvar för sina arbetsuppgifter och se helheten är också viktigt för att allt ska bli gjort i tid och med kvalitet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.