Utesäljare sökes till Ahlsell Workwear i Stockholm!

Utesäljare sökes till Ahlsell Workwear i Stockholm!

Är du driven, nyfiken och engagerat seljare som söker nya utmaningar? Se hit!

Information om uppdraget:

Just nu söker Ahlsell Workwear en driven utesäljare på heltid. Tjänsten innebär försäljning, kundansvar, affärsutveckling och rådgivning i ett av branschens ledande bolag. Du kommer att arbeta med ett stort utbud av produkter och lösningar till kunder som är proffs inom bland annat anläggning, bygg, och installation men även mot kommuner. Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående vilket innebär att du blir anställd direkt av Ahlsell Workwear.

Ahlsell Workwears huvudkontor för Stockholmsregionen ligger i Huddinge men du har möjlighet att utgå från någon av de övriga fyra butikerna som finns i Stockholm. Arbetstiderna är 7-16 måndag - fredag.

Ahlsell Workwear är ett segment inom Ahlsell Sverige AB med specialistbutiker för yrkeskläder och personligt skydd som erbjuder ett brett sortiment av yrkes- och profilkläder, skydds- och yrkesskor, personligt skydd och promotionprodukter.
Ahlsell Workwear fokuserar på kvalitet, design, säkerhet och funktion. Att helt enkelt kunna erbjuda yrkeskläder som man kan vara stolt över och trivas i kläder som gör arbetet enklare. Som skyddar. Som har god design och kvalitet.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan kommunicera på svenska och engelska. Du ska ha b-körkort och en god körvana. Vi ser helst att du har jobbat inom försäljning alternativt inom servicebranschen.

Som person är du en driven, positiv och nyfiken. Du har lätt för att ta egna initiativ i arbetet och har förmågan att bidra med kreativa och självständiga lösningar. Du stimuleras av en snabbföränderlig miljö och har förmågan att finna dig i det sociala sammanhanget på ett naturligt sätt. Vidare är du en resultatorienterad person som stimuleras av att hitta effektiva lösningar.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Om arbetsgivaren:

https://www.ahlsellworkwear.se/

Sökord: försäljning, Stockholm, Ahlsell, Utesäljare, Säljare

Sökord: försäljning, Stockholm, Ahlsell, Utesäljare, Säljare
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com