Underhållstekniker sökes för direktrekrytering i Stockholm!

Underhållstekniker sökes för direktrekrytering i Stockholm!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta som underhållstekniker? Just nu söker vi duktiga underhållstekniker till vår kund i Stockholm!

Information om uppdraget:

Vår kund erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster. Med drygt 50 stycken anställda på företaget som är verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättgator och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningar, som rycker in när speciallösningar krävs.

I rollen som underhållstekniker får du ta mycket eget ansvar. I denna roll arbetar du med smörjning och rengöring av komponenter ute på rollovertvättar, tvättgator och tvätta- själv anläggningar. Du rengör även biltvättar samt utför justeringar för att uppnå bästa tvättresultat. Du arbetar med att byta ut slitdelar och har daglig kundkontakt då man i rollen antas hinna 2-3 jobb per dag beroende på avstånd.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha verktygsvana och ett tekniskt intresse, ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av elschemaläsning samt att du har B-körkort. Vidare ska du vara flytande i svenska, både i tal och skrift. Du ska även ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i engelska. Som person ska du ha en god organisatorisk och kommunikativ förmåga, vara social och noggrann. Låter det är som en tjänst för dig?
Tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se