Servicetekniker till direktrekrytering i Stockholm!

Servicetekniker till direktrekrytering i Stockholm!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta som servicetekniker? Vi söker just nu duktiga servicetekniker till vår kund i Stockholm!

Information om uppdraget:

Företaget erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster. Med drygt 50 stycken anställda på företaget som är verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättgator och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningarna, som rycker in när speciallösningar krävs.

Arbetet som servicetekniker kommer att utgå hemifrån och kommer att innebära att serva och reparera biltvättar, reningsverk och självtvättsanläggningar i ditt närområde. Ett mobilt arbetsordersystem används för planering och kommunikation a arbetsorder och rapportering och scanning av reservdelar sker med hand-enheten.

Det här en löpande process och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Just nu söker vi drivna servicetekniker som trivs att arbeta i högt tempo och med förmågan att hantera många bollar i luften. Du behöver ha vana av att hantera verktyg av olika slag. Företaget erbjuder ett stimulerande och fritt arbete på ett effektivt och välmående företag. Rak kommunikation och utvecklingspotential är tydliga organisationsdrag hos vår kund, då de vill att deras anställa ska kunna öka sin kompetens inom deras specialområden.

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse gärna inom bilindustrin. Har du relevant utbildning inom teknik är detta mycket meriterande. Som person är du driven, självständig och stresstålig och trivs i roller som ställer krav på högt tempo och att ha många projekt igång samtidigt. Du är händig och duktig på att lösa tekniska problem ute på fält. B-körkort är ett krav. Låter det är som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se