Produktionstekniker sökes för direktrekrytering i Stockholm!

Produktionstekniker sökes för direktrekrytering i Stockholm!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta som produktionstekniker? Just nu söker vi duktiga produktionstekniker till vår kund i Stockholm!

Information om uppdraget:

Vår kund erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster. Med drygt 50 stycken anställda på företaget som är verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättgator och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningar, som rycker in när speciallösningar krävs.

Arbetet som produktionstekniker är varierande och du får ta mycket eget ansvar. I denna roll arbetar du med byggnation av styrskåp, pumputrustningar för högtryck och dosering av kem. Du arbetar även med montering av pump-rack, rörsystem, montering av högtryckslansar och tvättplatsutrustning inför installation. Vidare arbetar du även med viss lagerhantering av artiklar och material. I rollen förekommer det visst fältarbete vid hög belastning eller i samband med driftsättning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha verktygsvana och ett tekniskt intresse, ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av ritnings samt elschemaläsning. Du ska även ha B-körkort. Vidare ska du vara flytande i svenska, både i tal och skrift. Du ska även ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har goda datakunskaper. Som person ska du ha en god organisatorisk och kommunikativ förmåga, vara social, noggrann, samt ha en mekanisk förståelse. Låter det är som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se