Orderadministratör med ansvar för sociala medier till heltidstjänst

Orderadministratör med ansvar för sociala medier till heltidstjänst

Vi söker en lösningsorienterad medarbetare som gillar att arbeta i högt tempo och med sociala medier till Constant Clean i Huddinge.

Information om uppdraget:

Till Constant Clean söker vi nu en orderadministratör som ansvarar för fördelningen av inkommande uppdrag via telefon och mejl samt för företagets konton på sociala medier. Vi söker därför en god kommunikatör som flexibelt och enkelt kan hantera inkommande beställningar och fördelningar av uppdrag.

Som orderadministratör arbetar du i Constant Cleans digitala system med fördelning och felsökning av uppdrag. Orderadministratören tar emot kunders beställningar för att sedan fördela ut uppdrag på kollegor som arbetar på fältet runt om i landet. För att trivas i tjänsten ser vi därför att du bör vara noggrann och ha fallenhet för svensk geografi.

Som orderadministratör ansvarar du även för Constant Cleans informationsspridning och marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. För att trivas i tjänsten bör du ha ett brinnande intresse för sociala medier och kommunikation.

Tjänsten är belägen på Constant Cleans kontor i Huddinge. Som orderadministratör får du ett eget rum på kontoret och en upplärningsperiod på två månader med din närmsta chef.
Tjänsten är förlagd på 100% med arbetstider är 7-16.
Tjänsten beräknas starta i mitten av januari.

Detta söker vi:

Vid denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen som orderadministratör ser vi att du:
  • Har god kommunikativ förmåga och är socialt lagd
  • Har ett stort intresse för sociala medier
  • Är stresstålig
  • Har ett flexibelt arbetssätt och inte är rädd för att göra arbetsuppgifter utanför ditt område
  • Är positiv
Det ses även som meriterande om du tidigare arbetat i en roll som har satt prov på din tidspress och prioriteringsförmåga.

Om arbetsgivaren:

Vår kund utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar, samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning.

Constant Clean har idag 50-tal anställda inom kem, service, montage, produktion, projektledning, administration samt försäljning.
Huvudkontor samt produktion är beläget i Huddinge strax söder om Stockholm, och med lokala lager från Luleå norr till Kristianstad i söder.
Det är ett familjärt gäng där alla drar åt samma håll. Rak och kort kommunikation samt engagerad personal som brinner för yrket är grundstenarna i anseendet som göder deras tillväxt!

Sökord: Administratör, Kundtjänst, Sociala medier

Sökord: Administratör, Kundtjänst, Sociala medier
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com