Kartläggare/besiktare sökes för direktrekrytering!

Kartläggare/besiktare sökes för direktrekrytering!

Vi söker just nu duktiga kartläggare/besiktare till vår kund. Företaget erbjuder effektiva och välfungerande biltvättanläggningar som ger både lönsamhet till kunderna och stora miljövinster!

Information om uppdraget:

Företaget är snabbt växande och verksamma inom administration, företagsledning, service, distribution och försäljning samt tillverkning och montering. Efter 30 år i branschen har vår kund lång erfarenhet inom biltvättsbranschen och sköter därför hela kedjan från försäljning, projektering och montage till service och utbildning av personal ute på stationerna. I sortimentet finns rollovertvättar, tvättbanor och tvätta-själv-anläggningar. Företaget har även egentillverkade enheter såsom utvecklings- och produktionsavdelningarna, som rycker in när speciallösningar krävs.

Just nu söker vi en driven kartläggare/besiktare som kan jobba med att utföra besiktningar av oljeavskiljare. I rollen som kartläggare/ besiktare arbetar man självständigt, alternativt ihop med en sidoentreprenör. Högsäsong för besiktning av oljeavskiljare är mellan april-september och under vinterperioden kommer man att utföra 6- månaderskontroller av oljeavskiljare i området Stockholm och norrut. I denna roll har man mycket eget ansvar och man planerar sina arbetsdagar själv utefter hur behovet ser ut.

Detta är en löpande process och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse gärna inom bilindustrin samt god datorvana. Har du relevant utbildning inom området är detta mycket meriterande. Som person är du handlingskraftig, har ett systematiskt tillvägagångssätt och tar eget initiativ och ansvar. Vidare ska du vara stresstålig och lösningsorienterad. Du ska kunna hantera verktyg och har du vana från arbete på annan ort är detta meriterande. B- körkort är ett krav. Vidare ska du ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se