Junior IT-tekniker sökes till vår kund i Huddinge!

Junior IT-tekniker sökes till vår kund i Huddinge!

Har du intresse för server och nätverk och vill arbeta som tekniker? Då har vi tjänsten för dig - sök omgående!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett mellanstort familjeföretag som arbetar med lyftredskap och lyftanordningar för svensk industri. Hos vår kund arbetar det idag totalt 160 personer. Det är allt från servicetekniker till konstruktörer som utvecklar, säljer, servar och installerar produkter för att hantera stora och små laster. Med över 100 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager finns inga problem. Bara lösningar. Genom indelningen av Sverige i fem olika regioner och representation på 28 orter finns alltid lösningen nära dig. Deras huvudkontor ligger i Huddinge söder om Stockholm. För vår kunds räkning söker vi nu en Junior IT-tekniker till deras team på Stockholmskontoret.

Som Junior IT-tekniker kommer du få stöd och upplärning i din roll med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär huvudsakligen att vara support gentemot användarna av företagets IT-system samt användaradministration. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta följande:
  • Skapande av användarkonton, licenshantering, register- och användaradministration för tex AD, telefoni, Office365, iScala, CRM
  • Inventering, logistik och installation av androidplattor, telefon och PC-utrustning inklusive återkallande av utrustning
  • Användarutbildning samt support
  • Inköp av hårdvara
  • Webbansvarig för intranät och externa hemsidan
  • Egna initiativ för förbättringar och automatisering av IT-miljön
  • Övrigt förkommande uppgifter på avdelningen
I tjänsten finns det även möjligheter till att få vidareutvecklas inom projektledning av systemintegrationer och uppdateringar samt att få arbeta som testledare för interna system.

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag med en sex månaders provanställning via oss på StudentConsulting och därefter finns det goda möjligheter till att bli övertag av vår kund. I rollen tillämpas kontorstider med viss flexibilitet och man kommer att arbeta på deras kontor beläget i Huddinge. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har minst gymnasieutbildning, gärna inom IT/teknik. Som person har du ett brinnande intresse för IT. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-drift, felsökning och support. Vidare ser vi gärna att du även har erfarenhet inom Sharepoint samt wordpress sedan tidigare. Du tycker om att hjälpa andra och har du en pedagogisk och administrativ förmåga. Meriterande om du har B-körkort. Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com