Vi erbjuder
Är du sugen på att jobba hos en helhetsleverantör med lång erfarenhet där du är viktig, verkligen kan påverka och är med och utvecklar både dig själv och företaget? Då ska du söka dig till oss!

Om jobbet
Arbetet går ut på att montera handgjorda smidespartier hos privat- och företagskunder. Vår vanligaste produkt är glasväggar, rumsavdelare, men även trappor. Vår målsättning är att leverera Sveriges bästa smidesprodukter för att få Sveriges nöjdaste kunder. Det ska vara snyggt, personlighet och tidlöst.

Din bakgrund och dina egenskaper
Du har yrkeserfarenhet som montör, servicekänsla och är inte rädd för att ta i. Som person är du ansvarstagande, noggrann och håller vad du lovar. Arbetet medför mycket kontakt hos kund och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet inom smide ses som meriterande men är inget krav.

Stämmer det här in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa om jobbet redan nu! Vänligen maila in din ansökan och CV märkt Montör till rekrytering@stoltsmide.se så hör vi av oss.
Mer info
Email Mejla Stolt Smide AB
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stoltsmide.se/
Sista ansökningsdag 19 mars (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stolt Smide & Design grundades i London sommaren 2016. Sprunget ur ett familjeföretag, med passion för raka linjer och tidlös design, vill vi leverera Sveriges mest kvalitativa hantverk inom smide.

Vår specialitet är handgjorda & måttanpassade glaspartier. Vi är även kunniga inom tillverkning av unika trappor, räcken & möbler.

Vi involvera kunden i skapandeprocessen & designar efter dina direktiv.