Senior Sales Telecom

Senior Sales Telecom

Vi söker Stockholms bästa Senior Sales Telecom till Sveriges första MediaMarkt varuhus som öppnade 2006 i Kungens Kurva!

Inom kort kommer en stor ombyggnation att ske av vårt varuhus vilket innebär att vi kommer bli Sveriges modernaste MediaMarkt varuhus.

Med över 1000 varuhus över hela Europa är MediaMarkt den största aktöreren på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta och utveckla vår Telecom avdelningen till att bli den bästa i Stockholm. Tjänsten är som Senior Sales/Avdelningsansvarig på MediaMarkt i Heron City.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Sales på MediaMarkt Heron City är du huvudansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver din avdelning tillsammans med dina säljare med fokus på försäljning, kundvård samt ren och snygg avdelning. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker "kundvård" i varje enskilt kundbemötande. Du leder ditt team med fokus på kundvård och lönsamhet. Du ska spendera 100 % av din tid där allt händer nämligen på "golvet". Inte bara för att det är roligare, men också för att stötta och utveckla dina kollegor. Du skall lyssna på ditt team samt hjälpa dem att utveckla sina färdigheter. En del av din tid går åt att planera för kampanjer och aktiviteter, analysera försäljningsstrategier, utbilda och utveckla din personal samt organisera dig själv och ditt team. Du ska ha en plan för varje enskild individ på din avdelning och tillsammans med din varuhuschef Peter Northman och ledningsgrupp utveckla nya ledare för varuhuset och organisationen. Du ska leda, inspirera och motivera ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom Telecom alternativt att du tidigare har arbetat inom Telecom men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Det är meriterande om du har dokumenterade säljframgångar eftersom DU kommer att vara Esset på avdelningen.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Senior Sales hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos den ledande aktören i Europa inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
För frågor eller funderingar vänligen kontakta Adminchef, Faiz Ilia, ilia@mediamarkt.se. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-11-30. Notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?