Jul- och helgextra till Heron City

Jul- och helgextra till Heron City

Vi utökar bemanningen under perioden för Black Friday och julhandeln och söker därför drivna och ambitiösa medarbetare till sälj och kassa/service.

Arbetsbeskrivning

På MediaMarkt arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande, samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din Avdelningschef ser du till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering.

I rollen som butikssäljare på MediaMarkt arbetar du huvudsakligen på någon av våra olika säljavdelningar: Data, Spel, Telecom, TV/HiFi eller Vitvaror. Vid behov kommer du vara behjälplig på övriga avdelningar och expediera kunder.

I rollen som säljare i kassa/service arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedesk. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset. Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder i informationen och hjälper de vidare, registrerar försäljning av produkter i våra kassaterminaler och hanterar försäljning av tillbehör och försäkringar.

Vi söker flera pigga och drivna säljare som vill bemanna vårt varuhus under hösten och vintern. Tjänsterna är på deltid i varierande omfattning. Det rör sig om visstidsanställningar men vid goda resultat kan det givetvis bli aktuellt med en fortsatt anställning. Tjänsterna är planerat att tillsättas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ett krav för anställning är att du finns tillgänglig för arbete under perioden 2020-11-09-2021-01-10. Arbetsintroduktioner börjar i november men kan vid överenskommelse påbörjas redan i oktober.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som butikssäljare får du gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln och du bör ha mycket god produktkunskap inom det produktområde du söker dig till, alternativt att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

För att lyckas i rollen som säljare i Kassa/service får du gärna ha erfarenhet från liknande arbete inom handeln. Du är en strukturerad och ordningsam person som klarar av att ha ordning och reda omkring dig. Du tycker om att möta människor och arbeta självständigt i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Michaela Järsjö, jarsjo@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-10-25. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?