Assisterande Avdelningschef TV/Foto

Assisterande Avdelningschef TV/Foto

Vill du vara med och forma framtiden för Sveriges första varuhus som ligger i Heron City?

Vi söker just nu en ambitiös, driven och målmedveten man/kvinna som tillsammans med övriga gänget i Heron City ska göra vår Tv/Hifi/Foto till det självklara förstahandsalternativet vid inköp av hemelektronik.

Har du en passion för försäljning, hemelektronik samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som Assisterande Avdelningschef på Tv/Hifi/Foto.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ledare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på ovannämnda avdelning. Vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar. Det ska vara en upplevelse för gästen att träffa dig och handla på Media Markt. Det är viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på deltid, ca 90% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerad till 2018-12-01.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är vår övertygelse att du tidigare har arbetat i ledande position och att du har dokumenterade säljframgångar. Självklart så är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Det viktiga för oss är att du är en teamplayer och gillar att utveckla inte bara dig själv utan även dina kollegor, Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Vi ser gärna äldre sökande till denna tjänst.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Assisterande Avdelningschef hos oss får du en karriärbyggande ledarroll inom företaget och med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos den ledande aktören inom hemelektronikbranschen i Europa, där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Faiz Ilia Adminchef, ilia@mediamarkt.se
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-11-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?