Underhållstekniker till Stena Recycling i Huddinge

Underhållstekniker till Stena Recycling i Huddinge

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. Besök oss gärna på www.stenarecycling.se

Stena Recycling behöver nu förstärka sin personalstyrka med underhållstekniker till fragmenteringsanläggningen i Huddinge. Är du en skicklig tekniker som vill arbeta i en tung mekanisk produktion hos ett av branschens starkaste varumärken? Då är det dig Stena Recycling söker!

Arbetsbeskrivning

Som underhållstekniker vid fragmenteringsanläggningen kommer du tillsammans med övrig personal ge service till produktion. Du kommer arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning inom det mekaniska området. Arbetsuppgifterna kommer omfatta inspektioner, reparationer, mekanik, hydraulik och pneumatik. Din arbetstid kommer gå till att underhålla kvarnen och hjälpa till med byte av slitdelar. I den här rollen kommer du rapportera till underhållningsansvarig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Stena Recycling där 6 månaders provanställning tillämpas. Arbetstiden är mån-tors 10:00-19:00 och fre 08:00-16:00. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial relevant utbildning
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Erfarenhet av hydraulik och pneumatik
  • Certifikat för heta arbeten
  • B-körkort
Meriterande för tjänsten är om du har truckkort och/eller el-utbildning.

Som person är du en serviceinriktad person som har god förståelse för betydelsen av ett förebyggande underhåll samt intresse av att utveckla underhållsmetoder. Du har en analytisk förmåga, är duktig på att prioritera och tycker om att arbeta på ett noggrant och strukturerat sätt. Det är viktigt att du är en lagspelare.

Vad kan Stena erbjuda dig:

Hos Stena får du arbeta med ett av branschens starkaste varumärken inom återvinning. Du blir en del av ett team som med stor ambition arbetar tillsammans för att skapa hållbara affärer. Tillsammans skapar ni möjligheter och utvecklar lösningar som möter dagens och framtidens behov inom återvinning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Stena Recycling med Manpower. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Stenbäck 08-736 19 04 eller maria.stenback@manpower.se. Då vi arbetar med löpande urval får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-05-05. Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök".
Mer info
Kontaktperson Maria Stenbäck
Telefon +4687361904
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (35 dagar kvar)