Underhållstekniker Huddinge

Underhållstekniker Huddinge

Serviceinriktad underhållstekniker till Stena Recycling i Huddinge

Vi på Stena Recycling behöver nu förstärka vår personalstyrka med en underhållstekniker till fragmenteringsanläggningen i Huddinge. Är du tekniskt kunnig och vill arbeta på en utvecklande och hållbar arbetsplats hos ett av branschens starkaste varumärken? Då är det dig vi söker!

Din nya roll

Som underhållstekniker vid fragmenteringsanläggningen kommer du tillsammans med dina kollegor att ge service till produktionen. Du kommer främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning, såsom inspektioner och reparationer. Vi ser även att du med ditt driv och engagemang medverkar till att förbättra våra processer och arbetssätt för att optimera produktionen och säkerheten på anläggningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial relevant utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har god teknisk förståelse, en vilja att utvecklas samt ett starkt fokus på säkerhet. Meriterande för tjänsten är truckkort och/eller el-utbildning. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och har god förståelse för betydelsen av ett förebyggande underhåll samt intresse av att utveckla våra befintliga underhållsmetoder. Du har en analytisk förmåga, är duktig på att prioritera och tycker om att arbeta på ett noggrant och strukturerat sätt. Vi sätter stort värde på att du är en lagspelare som bidrar med positiv energi på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig

Hos oss på Stena blir du en del av ett av branschens starkaste varumärken. Du får ett viktigt och utvecklande arbete med goda möjligheter att påverka, och en spännande arbetsplats med högt säkerhetsfokus. Du blir en del av ett team som med stor ambition arbetar tillsammans för att skapa hållbara affärer. Tillsammans skapar vi möjligheter och utvecklar lösningar som möter dagens och framtidens behov inom återvinning.

Ansökan


Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-31. Vid frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Niklas Exhed, Underhållsledare på tfn 010-455 71 47 eller Peter Eberoth, Anläggningschef på tfn 010-445 71 52. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mathias Gunnstedt på tfn 010-455 72 37. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Länk till den här sidanhttp://web103.reachmee.com/ext/I017/675/main?site=2&validator=0c0baf0e5664a2362a4659b441b17dd6&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1482&rmlang=SE

Sökord: Stena, Recycling, återvinning, produktion, underhåll, truck
Mer info
Kontaktperson Peter Eberoth
Telefon 010-445 71 52
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se