Supporttekniker

Supporttekniker

IT-verksamhetens uppdrag är att upprätthålla väl fungerande IT-system och applikationsunderhåll för koncernens olika verksamheter så som sälj, marknad, logistik, produktion och administration. IT-verksamheten är lokaliserad på tre orter, Vårby, Hällefors och Grängesberg, och består i dagsläget av ca 30 medarbetare delat på fyra grupper inom avdelningarna utveckling, drift, support/applikation och projektledning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker en IT tekniker till support/applikation i Vårby. IT Support hanterar vår klientmiljö som är kraftigt standardiserad kring Microsoftprodukter och vi arbetar mot en mer automatiserad framtid där vi snabbt kan erbjuda eller ställa om vår tjänsteportfölj. Du kommer att ha en variationsrik roll med arbete över flera kontaktytor genom att stötta och hjälpa verksamheten med IT-relaterade ärenden.

Du kommer vara med och bemanna Spendrups Service desk och i din roll förväntas du att arbeta med allt från felsökning av incidenter, support av standardapplikationer, installation av programvara och klientenheter, hantera användarkonton och behörigheter, analysera, prioritera och eskalera inkommande ärenden. Du kommer att vara en av två som tillhandahåller lokal support på huvudkontoret.

Spendrups IT Support erbjuder en tjänst med möjlighet att utvecklas i din roll och ta dig an mer avancerade uppgifter i AD, Exchange, Office 365 eller Microsoft System Center

Erfarenhetskrav och önskvärda egenskaper
  • Minst två års erfarenhet med att arbeta i en IT helpdesk eller liknande roll
  • Kunskap inom Microsofts klientplattform, Windows 10 och Office 365
  • Det är viktigt att du kan kommunicera kring teknisk information på ett lättbegripligt och pedagogiskt sätt
  • Körkort klass B
  • Som person ska du vara en lösningsorienterad och ha en förmåga att snabbt växla mellan arbetsuppgifter
  • Ha ett brinnande intresse för teknik och nya möjligheter
Meriterade kunskaper

Microsoft System CenterActive Directory
Azure
Exchange
Intune
ITIL

som person

Du har har en förmåga att på eget initiativ införskaffa dig kunskap och håller dig i framkant vad det gäller teknik och digitalisering. Du är drivande och söker efter alternativa lösningar till problem samtidigt som du vill rätta till rotorsaken. Du är social, prestigelös med båda fötterna på jorden och har en strävan att ge bästa möjliga service till människor.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 30 april

Tillträdesdag: snarast

Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid

Placeringsort: Vårby. Resor inom Sverige kan förekomma

För mer information om tjänsten: Gruppchef Support och Applikation Tommi Leppämäki 0703847849. För mer information om rekryteringsprocessen: Victoria Blomquist, Rekryteringsansvarig, tel: 0739 88 57 01

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: IT, IT tekniker, Spendrups Bryggeri
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.