Redovisningsassistent

Redovisningsassistent

Vi söker nu en redovisningsassistent med placering på vårt huvudkontor i Vårby, Stockholm. Som redovisningsassistent på Spendrups Bryggeri kommer vi kunna erbjuda dig ett varierat arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra redovisningsavdelningen som idag består av åtta medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Bokföring av Cashpool, ränta, amorteringar köp av utländsk valuta
 • Hantering av moms
 • Avstämning av samtliga bankkonton samt div balanskonton
 • Inläsning av filer till huvudboken från olika försystem samt avstämning
 • Instansning/inläsning av bokföringsorder
 • Administrera konferensanmälan, bokföra representation
 • Hantering av manuella fakturor
Kravprofil och personliga egenskaper
 • Gymnasieekonom, Yrkesutbildning Ekonomi
 • Minst tre års erfarenhet av redovisning
 • Vi använder oss av ekonomisystemet M3, meriterande om du har tidigare kunskaper av det
 • Goda kunskaper i Excel är ett krav då delar av arbetet sker där
 • Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
Som person tar du ansvar för uppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer vidare. Du planerar, prioriterar, organiserar och genomför aktiviteter på ett för verksamheten effektivt sätt. Då tjänsten innefattar interna och externa kontaktytor krävs det att du är lyhörd och smidig i arbetet med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I övrigt är det viktigt att vara medveten om mål samt kvalitetsstandard i arbetet.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 30 april

Tillträdesdag: Enl. överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: heltid/tillsvidare

Placeringsort: Vårby, Stockholm

För mer information om tjänsten: Victoria Blomquist HR-specialist, rekrytering, tel: 08 128 91 702

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord:
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.