Avtalshandläggare

Avtalshandläggare

Spendrups Kreditavdelning ansvarar bla. för att bevaka betalning för löpande kundleveranser, hantera och registrera inbetalningar, kreditbedömning, avtalshantering samt utlåning och inkasso av alla Spendrups kunder inom samtliga divisioner och dotterbolag. Avdelningen består av totalt elva personer; kreditchef, kredithandläggare, avtalshandläggare, kreditjurister, inkassohandläggare och kundreskontra.

Vi söker nu en ny avtalshandläggare i Vårby. I tjänsten rapporterar du till Gruppchefen.

Arbetsbeskrivning

Då Spendrups idag har en omfattande utlåning till restaurang- och hotellkunder består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten att hantera våra avtal med våra kunder såsom utskrift av avtalshandlingar, bevakning och kontroller av inkommande handlingar, kontroller av säkerheter samt avtal- och bonusregistrering.

Bakgrund & erfarenhet
  • Du har en generellt god datorvana och känner dig bekväm med Officepaketet
  • Tidigare erfarenhet av avtalsfrågor/hantering är meriterande
  • Erfarenhet i M3 är meriterande
  • God förståelse för kreditbedömning är ett plus
  • Du hanterar det Svenska språket obehindrat
Personliga egenskaper

För den här tjänsten lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är naturligt serviceinriktad och har lätt för att lära. Det är enkelt för dig att ta till dig och delge information. Du har en förmåga att hantera stressiga situationer med noggrannhet i fokus, samt prioritera och strukturera upp inkomna ärenden löpande. Du känner dig bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och motivation för tjänsten på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller kalla in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 22 oktober

Tillträdesdag: Enl. överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid

Placeringsort: Vårby, Stockholm

För mer information om tjänsten: Victoria Blomquist HR-specialist, rekrytering, tel: 08 128 91 702

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: Handläggare, Administration, Kredit, Ekonomi, assistent, Bryggeri,
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.