Elektriker sökes

Elektriker sökes

Är du
Elektriker och vill arbeta i en spännande och flexibel arbetsmiljö? Bra! Just nu söker vi på Segeltorp Kraft & Data en elektriker som kommer att få arbeta med både service och projekt . Vi som arbetar här kan lova ett omväxlande och lärorikt arbete där du blir en del av vårt härliga och sammansvetsade gäng.

Din roll

I rollen som elektriker hos Segeltorp Kraft & Data arbetar du mest själv men också i grupp. Arbetet är brett och omväxlande och innehåller arbetsuppgifter som service,felsökning samt installationer.

Vem är du?

Vi söker dig som är färdigutbildad elektriker och har minst 5-års yrkeserfarenhet och vill arbeta på en mindre familjär firma som präglas av en stark laganda. Vi ser det som meriterande ifall du har god IT-förståelse och kanske till och med har arbetat med fiberinstallationer och nätverkskablage tidigare. B-körkort är ett krav.Svenska i både tal och skrift krav.

I din roll på Segeltorp Kraft & Data träffar du mycket människor. Vi ser därför att du är en serviceinriktad och kommunikativ person som trivs i en roll där kunden ligger i fokus. Du är självständig, framåt och inte rädd för att ta egna initiativ, både i arbetet och när det handlar om att stötta dina kollegor vid behov. Vidare är du lösningsorienterad och trivs i en roll som erbjuder stor variation när det gäller arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig

Här kan vi erbjuda dig en utvecklande roll i ett spännande företag med varierande arbetsdagar. Vi är 3 personer som nu vill utöka med ytterligare en prestigelös medarbetare till vårt härliga gäng. Vi är ett sammansvetsat gäng och här hjälper vi varandra.
Mer info
Kontaktperson John Palitz
Telefon 0736256165
Email Mejla John Palitz
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.segeltorpkraft.se
Sista ansökningsdag 12 maj (54 dagar kvar)