Receptionist / Sommarjobb 4 veckor / Heltid

Receptionist / Sommarjobb 4 veckor / Heltid

Till Sick ABs kontor i Vårby söker vi nu en Receptionist som vill jobba heltid 4 veckor i sommar! Uppdraget förväntas pågå vecka 29-31. För att du ska känna dig bekväm i din roll så kommer uppdraget inledas med två dagars introduktion, förslagsvis vecka 27 eller 28.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som receptionist kommer du bland annat:
  • Ta emot besökare
  • Sköta administration
  • Hantera fakturor
  • Ansvara för växeltelefonen
Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd av oss på Studentwork och arbetar på Sick ABs kontor i Vårby under hela perioden.

Din profil

Vi söker dig, förslagsvis student, som har möjlighet att arbeta heltid under vecka 29-31. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har tidigare arbetat med exempelvis administration eller kundservice. Som person är du noggrann, självgående, prestigelös och lugn.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 23 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SICK AB är sedan 1993 ett oberoende dotterbolag till Tyska SICK AG (med huvudkontor i Waldkirch /Schwarzwald).
SICK AB ansvarar för hela försäljningen av både produkter och tjänster inom segmenten fabriks-, logistik- och processautomation i Sverige.