Företagsrådgivare till SEB i Huddinge

Företagsrådgivare till SEB i Huddinge

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Är du målmedveten och vill göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du kund först och vill samtidigt bidra till SEB:s affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Företagsrådgivare hos oss. Då en av våra duktiga kollegor går vidare till ny tjänst inom banken söker vi nu dennes ersättare. Vi söker dig som som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgångsresa på Huddinge kontoret.
Om jobbet I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som är med och bidrar till till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på kundens behov. Du har ett såväl strategiskt som operativt ansvar för dina kunder samt att prospektera och ta ägarskap för att bygga och utveckla din kundportfölj.
Som Företagsrådgivare på Huddinge kontoret kommer du sitta i ett företagsteam om 6 personer. På kontoret arbetar ca 18 personer och det finns stora möjligheter till utveckling.
Vem är duDu är en lagspelare som brinner för att träffa människor. Du är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du tar eget ansvar för din kompetens och delar med dig av din kompetens till övriga kollegor på kontoret. Du är prestigelös och det är viktigt att kunna samverka både inom och utom teamet för att skapa bästa affärsresultat och kundnöjdhet. Drivkraft och ett bra affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen samt en god förståelse för en entreprenörs vardag och utmaningar.
Du har swedsec licens, inkl certifiering försäkringsförmedling.
Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande jobb i en arbetsmiljö där du själv kan forma en arbetsdag som passar dig.

Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV med ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Senaste datum för ansökan är den 27 maj. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kontorschef Richard Bäckström på telefon 070 739 42 66 eller på mail richard.x.backstrom@seb.se
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)