Säljchef/Filialchef

Säljchef/Filialchef

Har du något års erfarenhet av försäljning? Känner du dig redo att ta dig an uppgiften att starta igång och driva ett nytt säljkontor? Säkra Larm expanderar och söker nu en driven Säljchef/Filialchef i Stockholm (olika företag använder olika titlar för egentligen samma tjänst).

Är du
den vi söker?


Vi
söker dig som vill ta dig an utmaningen att starta igång och driva ett säljteam.

Du
har minst 1 års erfarenhet av uppsökande försäljning och vill fortsätta utveckla även dina egna försäljningskunskaper.

Erfarenhet
av personalansvar, rekrytering och coacha säljare är meriterande men inget krav.

För
att lyckas med tjänsten så tror vi att du har en naturlig känsla för ansvar och att jobba mot mål. Din personlighet gör du kan få andra att prestera genom coachning och motivation.

Är
du en person som inte ger upp i första taget och som besitter egenskaperna envis och nyfiken? Då tror vi att du har rätt förutsättningar för att lyckas hos oss.

Det
viktigaste är att du har ett brinnande engagemang för försäljning.

Du
behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift samt vara prickfri i polisens belastningsregister. Körkort är ett krav.

Vi
ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder dig:

Säkra Säljakademi: en betald säljutbildning i Säkra Säljakademi, en utbildning där du lär dig alla grunderna i försäljning både teoretiskt och praktiskt.
Utbildningen pågår parallellt med ditt heltidsjobb under hela ditt första år som anställd.

Ett spännande jobb där du får vara spindeln i nätet och kombinera flera olika arbetsuppgifter. Du kommer ha möjligheten att påverka både ditt eget jobb men även i företaget.

Karriär: Vi erbjuder externa ledarskapsutbildningar och möjligheter att så småningom utvecklas till regionchef.

Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling.

Säljtävlingar och andra roliga företagsaktiviteter.

Arbetsbeskrivning:

I
rollen som Säljchef får du en nyckelroll i verksamheten där du kommer ansvara för att starta upp vårt nya säljkontor i Stockholm. Arbetet innefattar till största del egen försäljning, rekrytering av nya säljare med stöttning av våra rekryterare och att coacha och utveckla säljare i din filial.

Vi
har en vision och målmedvetenhet i det vi gör men vi lämnar även över stor frihet till dig som Säljchef att på bästa sätt driva affären genom nya lösningar och idéer.

Tjänsten
innebär fullt ansvar för filialens försäljning, budget och du rapporterar till försäljningschefen.

Rollen
som Säljchef innebär även egen försäljning, det sker genom att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning gällande säkerhet, larm och smarta hemlösningar och således sälja våra produkter. Du och dina säljare ansvarar för hela säljprocessen, från bokning av möte till genomförande av kundbesök och avtalsskrivning. En del av besöken är leads och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en del är genom uppsökande försäljning F2F.

För
oss är kvalité A&O och för att kunna utföra en korrekt projektering och behovsanalys sker kundbesöken i kundens bostad. Arbetstiderna kommer variera men en hel del arbete kvällstid kommer förekomma.

SÄKRA LARM har funnits på marknaden sedan 2003.

Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus.
Våra kunder äger alltid sin utrustning och väljer själva hur larmet ska kopplas.


Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa.

Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.

Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Melinda Andersson
Telefon 0702-28 47 04
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÄKRA LARM är en av Sveriges största leverantörer av privata säkerhetslösningar och har funnits på marknaden sedan 2003. Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus. Vi tror på valfrihet och att kunden själv får välja hur den vill koppla sitt larm och våra kunder äger alltid sin utrustning. Vi erbjuder vad vi heter och samarbetar med branschens främsta leverantörer för att garantera trygghet till våra kunder.