Sommarvikariat chaufför (B-körkort)

Om jobbet

Nu letar vi efter en ny kollega till vår kund. Arbetet utgår går från Huddinge med körningar kring hela Stockholm. Du kommer att leverera rent gods och hämtar smutsigt gods för tvätt.

Uppdraget sträcker sig under vecka 26-33 och arbetstiderna är mån-tors: 06.00-15.15 samt fredagar: 06.00-13.45.

Om Kunden

Vår kund är verksamma inom tvätteribranschen och har sin verksamhet i Huddinge.

Om dig

Vi söker dig som som är en säker och trygg förare, som är bekväm att köra i stadsmiljö. Då det förekommer kundkontakt är det viktigt att du behärskar det svenska språket.

Känner du att det här passar in på dig? Skicka gärna in din ansökan med CV och personligt brev till oss redan idag till jobb@prowork.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Conrad
Telefon 0738554774
Område Huddinge
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida https://prowork.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se