Senior Redovisningsekonom till bolag i Huddinge

Senior Redovisningsekonom till bolag i Huddinge

Poolia söker nu för kunds räkning en Senior Redovisningsekonom till ett spännande bolag i Huddinge. Uppdraget startar omgående för att pågå till 2019-03-31 med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av rapportering, bokslutshantering och årsredovisningar.
Du kommer framför allt arbeta med:
  • Inkomstdeklaration
  • Årsbokslutsarbete
  • Årsredovisningar
  • Kontakt med kund, rådgivning till kund samt vara behjälplig i det löpande arbetet.
Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter som på listat ovan. Vi ser gärna att du har arbetat i Iscala, Nordstedts Juridik (Årsredovisningsprogram) samt Wolters Kluwer (Skatteprogram). Som person är du en empatisk, prestigelös, ansvarsfull glädjespridare, och du har lätt att sätta dig in i komplexa redovisningsfrågor med en kort startsträcka .

Om Poolia

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 17 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.