Säljansvarig Länna

Säljansvarig Länna

På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Som säljansvarig har du en operativ omväxlande tjänst med högt tempo där din främsta uppgift är att visa Plantagens breda sortiment av växter och tillbehör.

Är du en ledare som brinner för försäljning och som gillar att motivera dina kollegor genom att vara en god förebild? Då är det kanske dig vi söker för tjänsten som säljansvarig i Länna.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljansvarig har du som främsta uppgift att skapa ett framgångsrikt kundmöte och därigenom en stark ekonomisk tillväxt. Du arbeta aktivt med sälj - och kundupplevelsen, hjälper och är rådgivande till våra kunder och du driver försäljning tillsammans med dina kollegor på butiken.

Du ansvarar för att visa Plantagens djupa och breda sortiment av växter och tillbehör genom ett kommersiellt och inspirerande sätt för att maximera och säkra lönsamheten (bruttovinst, svinn, fyllnadsgrad). Du inspirerar dina kollegor och ger dem förutsättningar för ett lyckat kundmöte genom att alltid ha kunden i fokus och arbeta enligt en hög servicegrad.

Du är en ledare som tillsammans med butikschef ansvarar för att leda driften där du brinner för försäljning och gillar att motivera och utveckla dina kollegor genom att vara en god förebild.

I ditt arbete ingår också kassaarbete, skötsel av växter, varupåfyllnad m.m.

Du har en ambition och målsättning att växa tillsammans med Plantagen och ser dig själv i rollen som en av våra framtida butikschefer.

Du rapporterar till butikschefen och vid dennes frånvaro är du butiksansvarig. Arbetstiderna är varierande, dag-, kväll- och helg.

Kvalifikationer
  • Vi letar efter dig som har tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor varav du har ett genuint intresse för medarbetare, kunder och försäljning.
  • Tidigare erfarenhet av likvärdig roll inom modern detaljhandel eller relevant utbildning är meriterande, men inget krav.
  • Du är trygg med att analysera nyckeltal och omsätta dessa i handling för att nå önskat resultat
  • intresse och kunskap om växter är önskvärt
  • Flytande svenska i tal och skrift, behärskar engelska i tal ock skrift
Personliga egenskaper
Du är en utåtriktad och social person och ditt glada humör sprider du till både kunder och medarbetare.

Du är handlingskraftig och ser till att saker blir gjorda enligt överenskommen tidsplan och coachar en hel organisation till att alltid sätta kunden i centrum och skapa affärsmöjligheter.

Som person präglas du av ett gediget intresse för försäljning, medarbetare och kundbemötande.

Du har en entreprenörsanda och är tävlingsinriktad men samtidig också noggrann och strukturerad

Sist men inte minst så har du en inställning att ingenting är omöjligt, bara lite olika svårt.

Vi erbjuder
Hos oss på Plantagen kan vi garantera att du får utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder marknadsmässig lön och övriga villkor och står du för viljan och förmågan så vill vi gärna satsa på dig!

Tjänsten är ett vikariat under ett år på 30 timmar i veckan och omfattar arbete på både helger och kvällar.

Här får du möjligheten att arbeta på en social arbetsplats bland många trevliga kollegor. Tillsammans gör vi Plantagen bättre!

Stämmer denna beskrivning in på dig? I så fall är du kanske den vi letar efter!

Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök därför redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 21 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!