PERI söker en kontorsassistent till Stockholm

PERI söker en kontorsassistent till Stockholm

PERI är inne i ett expansivt skede och vi växer både i personalstyrka och med antalet projekt. Vi skulle därför behöva stöttning och söker nu efter en kontorsassistent till vårt kontor och lager i Skogås, Huddinge.

Som kontorsassistent kommer du att ha hand om de arbetsuppgifter som är kopplade till ordning och reda på vårt kontor, t.ex. agera receptionist, ta hand om post, beställa förbrukningsmaterial m.m. Du kommer också ha ett företags-övergripande ansvar för att boka konferenser, event och resor. En del i tjänsten kommer innebära att vara stöd till sälj- och marknadsavdelningen, kort och gott en väldigt varierande tjänst.

Det här söker vi hos dig
  • Du har några års erfarenhet av arbete som kontorsassistent, bokningsansvarig el dyl.
  • Du har minst gymnasieutbildning.
  • Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska och van att arbeta i olika datasystem.
  • Du har lätt för att samarbeta med andra, men är också självgående.
  • Du är strukturerad och ordningsam.
  • Tjänstgöringsgraden kan vara både deltid och heltid
Vi erbjuder dig en familjär och trivsam miljö, med dagliga internationella influenser. Vi har flera trevliga förmåner så som friskvårdsbidrag, massage och årliga företagsarrangemang.

Är du den vi söker och delar våra värderingar-entreprenörsdriven, pålitlig, respektfull, engagerad så är du välkommen att maila Din ansökan till ansokan@peri.se, senast den 21 mars, 2019.

Gå gärna in på www.peri.se och läs mer om oss.

PERI undanbeder sig kontakt med rekryteringsbolag.
Mer info
Kontaktperson Helene Benjaminsson
Telefon +46 35 17 47 71
Email Mejla Helene Benjaminsson
Område Huddinge
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.peri.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PERI är en av Sveriges ledande leverantör av formsystem, ställningsystem & plywood till byggbranschen samt industrin i Sverige. PERI är ett familjeföretag som är verksamma i över 90 internationella marknader världen över. Vår strävan är, att i nära samarbete med kunder, alltid erbjuda den bästa lösningen för alla projekt. Vår service är vår stolthet. Våra värdeord - Entreprenörsdrivna, Pålitliga, Respektfulla och Engagerade leder oss i arbetet.